Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
podrska petrovicu...
@kurtovizija2 vodi ih Slavko nakom svake pobjede na krmetinu
ISIL = SARAJEVO
Kad Slavko sastavis svoju ekipu onda cemo te ocjenjivat kako je i sta je do tada radi kako mislis da je ispravno.
Neče imati vremena da je sastavi ako ovako nastavi! Kada je došao Zrinjski nam je bježao samo 6 bodova, sada je prednost Zrinjskog 11 a još sa njima nismo ni igrali, vjerovatno nam je i tu puša, ako ništa imamo zicer na kladionici, jedino to imamo sa Slavkom.
Sa Samprasom do lige za opstanak.
ma ja samo vi....imate 30 kvalitetnih igraca i sta ce vam Jahic....
Od utakmice protiv Čelika (1:1), Željo je ili ravnopravan ili bolji i pravo je čudo kako ne osvajaju bodove. Možda najviše zbog jalovog napada i statistički nikad gore odbrane na čelu sa golmanom.
A ko su bili protivnici? Evo da ti ih nabrojim ... Čelik, Krupa, Mladost, Brotnjo, Metalleghe, Goražde dva puta, Olimpic ... Svaka nam čast, izdominirali smo straš neprotivnike, ne zna se ko je veći davljenik. Sarajevo je bilo bolje, na sreću u devedesetoj dobijamo Radnika a protiv Širokog i Slobode smo bolje stajali ali osvojili samo jedan bod sa kojim možemo guzicu obrisati.
ispunice mu se zelja da zavrsi karijeru u Zelji. Doduse, ne na nacin na koji je on mislio ...
ISIL = SARAJEVO
rs=north korea
Bošnje svoje trenere, a bivše vrhunske igrače zaposlili da otvore restorane, pekare, kafiće, dok im klubove vode stranci, jednostavno ljudi neče i nevole svoje, niko nama nije kriv što radimo sami protiv sebe. Umjesto da Mulaliću daju podršku, stanu iza njega i naprave brend oni doveli Slavku da ih još dublje gurne, a vrijeme i rezultati če najbolje pokazati pogubnost ovakvog poteza.
Konstantno igrači krivi, hoće li iko od vas preuzeti odgovornost? Prvi ti Petroviću da objasniš navijačima zašto se prednost Zrinjskog konstantno povećava i zašto Željo nema nijednu pobjedu protiv konkurencije (Sarajevo, Široki, Sloboda, Zrinjski) otkako ga ti vodiš, te kako se možemo uopšte nadati Evropi kada imamo takav skor sa konkurencijom a Evropu upravo protiv takvih trebamo izboriti u ligi za prvaka?
Fali nama stručnjak u pravom smislu te riječi, na našu žalost takvog nema u ovoj truhloj zemlji. Svakom treba dovesti najbolje igrače lige, time oslabiti konkurenciju pa tek onda ovi kvazi treneri mogu imati rezultat. Do tada samo patnja i prebacivanje krivice na igrače a treneri pojma nemaju.
3 zadnja trenera 70% istih igrača .... i budala bi skontao da nije do trenera nego do balerina
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Slavko Petrovic zvani SAMPRAS