Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U evropi nema pomoći sudija i saveza kako ste navikli u ovoj ligi da vas guraju zbog nacionalnog ključa i namještaju titule, kupove ili izlazak u evropu. Realno stanje jednog seoskog kluba koji već odavno tone i vraća na svoje mjesto gdje treba da bude. U kantonalnu ligu uskoro kao brotnjo ili posušje.
Vjeruj da je ovaj Široki za našu ligu klasa! Musa konstantno igra otvoreno, nikad se ne brani i to im se redovno obije o glavu u Evropi. Neki veći taktičar bi bolje prošao sa ovim ekipama iz prvih kola.
@lik55555555 Sarajevo i Željo imaju historijat iza sebe. Sarajevo je igralo osmine LP sa Manchesterom i osmine finala kup uefa sa Hamburgom, dok je željo igro čak polufinale kup uefa. O čemu imamo pričat. Sarajevo je poslije rata jedini klub igro 3 puta play off, i nsmo mali sreće da plasiramo u grupne faze. Osim Želje, nijedan klub iz BiH nema uspjeha vani. Ostalo je sića za ova dva kluba, i uvijek će i biti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kako se u Lištici kaže na rvackom : "I would like have some peanuts ,please" " Ja Bikikirikija"
"I would like TO have some peanuts ,please" :)) or I would like some warm nuts :))
Kako ovo pa zar FIFA ne zna da su na redu hrvati da prođuOvo nešto ne štima povreda nacionalnih interesa.
Nas Sport na apratima, ko Dzrava svi se bave niko dvije ciste nemamo uspijaha.
Zovu me Musa a ime mi je Pusa😀
"Nakon neočekivanog poraza u uzvratnom susretu prvog pretkola Evropske lige protiv Birkirkare i preranog ispadanja iz Evrope". Preranog ispadanja iz Evrope? Ranije nije moglo da ga *ebeš.
Listica tj. Nistica ostade bez trenera
Ne treba se plasirati u Evropu bez takmicarske forme i jake ekipe. Sloboda je ciljano propustila Ligu prvaka, jer nema ni blizu ekipu da parira Dancima, Skotima, Madjarima, Austrijancima... Bezveze bi otisla, igrala dvije utakmice i izgubila, skauti snime dobre igrace i ekipa se raspadne. Rezultat po sljedecu sezonu jos gori. Jbg, Slavene. Nisi imao ekipu za Evropu. Kad vam Sloboda mora navuci tri boda na Tusnju, to znaci da nemate ni blizu ekipu da parirate bilo kome u Evropi.
@lik55555555 Veze nemas, lova za prvo pretkolo i u Ligi prvaka i u Evropskoj ligi su potpuno ista: Prize money UEFA Champions League: First Qualifying Round: €200,000 Second Qualifying Round: €300,000 Third Qualifying Round: €400,000 Prize money UEFA Europa League: First qualifying round: €200,000 Second qualifying round: €210,000 Third qualifying round: €220,000 Prava lova i razlika pristizu tek ako prodjes kvalifikacije. Onda nastaju visemilionske razlike.
@lik55555555 Nemoj s*at! Ne dobija se nista za osvajanje nacionalne lige, nego samim nastupom u ligi prvaka. http://www.uefa.com/uefachampionsleague/news/newsid=1858497.html Distribucija prihoda pokazuje finansiranje za pretkvalifikacije, kvalifikacije / grupna faza i kasniji nastup od finala. Postoje samo dvije stavke prije kvalifikacija: - Solidarity payments to clubs not qualified to the group stages - Solidarity payments to clubs not qualified for UEFA club competitions
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
umri listico
Jarac dere Musu
Malo fali da klix metne sahovnicu kao svoj logo...Mislim svima nama je poznato na ciju vodu naginje ovaj portal kojeg haman cijelo selo prezire!
@tuzlak488 ne kaze se klox seljacino nego klix ili klitorix. Necu da ga kupim jer ne mogu plate isplatiti bez podrske SDPa
@tuzlak488 ostavi mi broj telefona da se dogovorimo ozbiljno ti kazem.