Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@TijaniBabangida...hajde izrecitiraj jedan Thompsonov tekst(nađi što je to tebi sporno i neprihvatljivo,uvredljivo,huškačko i sl.) bolesniče koji mrzi samo zato da bi imao razlog da postoji,..ima cas još takvih ,nedoživljenih i neostavrenih,..
Mogao je voditi BiH da nije skup, al jeste!!!
Bilić biži od žene po čitavon svitu
Ovaj mnogo emocije unosi u trenerski posao medjutim prazne taktike, ali bogami da je valjao bio bi u Premiershipu u nekom jakom klubu. Westham je njegov vrhunac. Ovako ce proci i Barbarez ako ga izaberemo za reprezentaciju. Budimo realni, kakav Barbarez ljudi, sa internet pokera na klupu svetinje. ne ide brate.
tako je, volim ga kao brata ali budimo realni, ne znam ni zasto to njemu treba, za godinu dana cemo ga pljuvati a njemu kao nekome ko uziva status legende to ne treba u zivotu. treba dovesti nekoga sa iskustvom u tom poslu i temperamentom jednog Cire koji ce im je*at mater kad ne igraju kako treba...
poskok, malo je krupna rijec reci da je genijalac, koji je to veliki trofej ili veliki uspjeh ostvario? ako je on genijalac sta su onda anceloti, murinjo, ferguson, gvardiola, hicfeld, trapatoni, magath, klopp i ostali...?