Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pokusajte Zalizanog kako otjerati a ako uspijete u tome onda ste pravi!!!
Hahahahaha
A poslije svi na virsle. FK Torpedo casti.....
bordo prijatelji su uz \"sjever\" danas jedina pozitiva vezana za voljeni klub! sve ostalo je katastrofa, počev od zalizanog, igrača, uprave, pa do novoizabranih direktora kluba! u novi boj...!
Fino je vidjeti da vas ima još normalnih i da ste u stanju postirati normalan i pismen komentar kada je riječ o FK Sarajevo. Thumbs Up. Živim za taj dan kada ćemo se izdići iz ovog sivila i kada ćemo biti kao drugi jači klubovi u bivšoj Yugi a kada će ove seoske ekipice biti tu samo da ispune kvotu lige.
Iako sam navijac Zelje svaka cast za odava pocasti umrlim simpatizerima i bivsim clanovima kluba,uvjek trebamo postovati ljude koji su ostavili trag u istoriji bilo kejeg kluba.
PA DJECU LI TI .J.E.B.E.M. .!..
\"bordo prijatelji\"- zvuci kao udruzenje homoseksualaca
izaberite ziju genija ponovo ha ha ha ha ha ha ha ha ha