Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa i nije bas s gadjenjem. Vidim zamota ga ispod ruke neofirno. 50 eura zaradjeno :)
U smecu nije sigurno
Obriši se oko usta balavče i pozdravi tatu dezertera i podrumaša, a mami reci da neću stići večeras al nek se za svaki slučaj plakne.
Glup si i nepismen a praviš se pametan i pismen i time spadaš u onu grupu najsmješnijih od svih budala.
Sjedećki se izrigam na tog ruskog gada i njegove zatucane sljedbenike, primitivnu šupljoglavu i zavidnu neradničku marvu poput tebe.
kako ste vi stupid.. nije normalno.. možda dijete nije htjelo da prihvati dres, misleći da ga nije zaslužilo.. vidjeli ste da je na kraju uzeo, i nije ga htio dati drugome malcu..
trebo mu je čvoku odvalit\'
Ne želim da generalizujem cijeli italijanski živalj, ali skoro sam bio u Veneciji gdje sam se na licu mjesta uvjerio u \"ljudskost\" italijana. Naime jedna gospođa se htjela fotografisati s jednim građaninom Venecija ali je ovaj to s gnušanjem odbio! Mislim da iako pretjerujemo s nacionalizmom, daleko kulturnije podneblje!
kakva glupost,informisite se molim vas malo bolje....decak je odbio zbog politike kluba (chievo) a navijac je ac milana
ko ove novinare zaposljava ovi su gori i od one dvojce na obn-u....... da ne spominjem vrle kristica i spahu ili bahu...... ovaj je garant 3ili 4 godina prava kao i sejla sa hajata....... sve ekonomistti i pravnici rade kao voditelji na strasnim televizijama portalima
Vidi se da si pap.cina, nema sta. A sto je najgore zagorjeli papci.na. Idi baci ga jednom da se smiris
ti debhilu sto me prozivas jebhem i tebi staru samo nastavi jesti govhna kao i tvoj kolega SAS
najjaca mi je ona reklama kad onaj mali u juveovoj trenerci i obrise beckhamovim dresom colu
@GFF 11.04.2012. u 13:13 Nit novinari, nit ovi sto komentarisu ne kontaju da bi \"skupljac lopte\" mogla biti eventulno neka masina koja smanjuje-skuplja loptu, dok je sakupljati nesto sasvim drugo, odakle dolazi \"sakupljac\". Rodila majka morone, no nije to nista, ima mnogo gorih stvari ovde. Na klixu ne zna se jesu gori ovi u redakciji ili moderatori i administratori sa foruma. Toliki su konji ovi na forumu i toliko lice na ove sto pisu i odobravaju clanke, da sve vise mislim da su to jedni te isti ljudi :)
Hahhahaha Juventino nas !
P O S E R E M T I S E U U S T A !!!!!!!!!!!!
Kakav nick takva pamet i kultura.