Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PITALI ŠKORU ŠTO NIJE IGRAO PUNO U OLYMPIC MARSEJU KAŽE ŠKORO MA TRENER GURA \"NEKAKVOG\" DROGBU A BEZVEZE IGRAČ
@ bor.do od.in - nisi spomenuo mir.zu ? ? ? da nisi bolestan, ne dao bog ?
Ide voz: http://www.fksinfo.com/galerija/data/media/210/13kolopl_zeljeznicar_sarajevo_062.jpg
Bitno je da su prva dva komentara iskompleksiranih i ustrašenih štrumfeta, i to nakon svega 10minuta od izbacivanja članka! :D http://www.fksinfo.com/galerija/data/media/210/13kolopl_zeljeznicar_sarajevo_061_4.jpg FKS + HZ = SILA NEBESKA!!!
pa ne potpisuje za Real Madrid! Cuj obavio preglede, a potpisuje za jedno prosječno Fk Sarajevo, hahahahahaha
E bas super, sad cemo umjesto u Ligi prvaka, imati GNK (fali H, a\'l ne mogu ga ugurat nazor) Torpedo, petarda, sestica, kako kome padne na pamet.
@baki Baki, druže profulio se temu!!!!!!!!!
skoro je dijete sa koseva i vratio se da zavrsi karijeru u sarajevu a vi sto lajete gluposti niste prave sarajlije sta ja treba da psujem svome ocu bratu ili sestri sto navijaju za zelju papcine dosle u seher ali ne moze se selo iz vas izbacit
@Plavi Pa vidi ko vama donosi rezultate, sve fosil do fosila Gušo, Bešlija, Zeba, vjerovatno Fergunson, pardon Osim čuva pare za sudijsku organizaciju, kako bi ponovno nešto kofol osvoio na ovim BH livadama!
@Dimitrijevići Nemojte da vas bude strah. Vi imate tatu u Komitetu, izborit će te Evropu, e onda tek treba da vas uhvati strah, da tamo ne oborite rekord koji neprikosnoveno čuvate 7:0!!!!! Mi se ovo pojačavamo za Evropu inšala, jer još jednom hoćemo da pokažemo vama i ostalim BH nogometnim papcima da igramo najbolji i najpošteniji fudbal u BiH, naravno kroz normalna evropska natjecanja!
zeljo-sarajevo 1:0
Produzit ugovore sa igracima 20 000 KM , kupt kvalitetnog veznjaka 5000 KM , Alen Skoro srusio grbavicu het-trikom Neprocjenjivo....za sve ostalo tu su Horde Zla !!!!!
veliki talenat koji u će 38 zasjiati punim sjajem...sad će hota, avdić, zukić i suljagić da se vrate...tim za budučnost bordo tima
skretničare sa mrljavice je STRAH ŠKORE!
KOMSIJE MOJE MISLJENJE JE DA STE DOBILI VELIKO POJACANJE I DA CE TE BITI PRVI FAVORIT ZA TITULU
a ja igracine! ha ha
@Dimitrijevići Neki dan ste na tekst o Škori od 97 komentara, vi imali preko 50 svojih komentara, čime pokazujete veličinu FKS. Hvala vam na tome!!!!!!!! Ja sam neki dan rekao da smo mi počeli postavljati stvari na svoje mjesto u velikanu, tako da je Škoro samo jedna kockica u nizu. Puna podrška novoj Upravi i Plišeku!!!!!!!!!!!!!!!