Djeca uživala u druženju
229

Škola nogometa iz Donje Orahovice ugostila Amara Dedića: Ovo je ogromna čast za nas

K. H.
Foto: Screenshot/Instagram
Foto: Screenshot/Instagram
Bh. nogometni reprezentativac Amar Dedić posjetio je Donju Orahovicu te se družio s članovima Škole Fudbala "AS", koji su informaciju uz fotografije podijelili na društvenim mrežama.

Njihovo saopćenje, koje je objavljeno na službenoj stranici na Instagramu, prenosimo od početka do kraja.

"Jučer, 19.12.2022. imali smo čast i zadovoljstvo ugostiti našeg Orahovčanina i bosanskohercegovačkog reprezentativca Amara Dedića. Naš Amar trenutno nastupa za austrijski Red Bull Salzburg i standardni je prvotimac u našoj reprezentaciji. Naši članovi, članice, roditelji, gosti i svi ostali su imali priliku družiti se sa našim Amarom, dobiti potpis, fotkati se i postaviti pitanje koje žele.

Amarov dolazak je ogromna čast za našu školu nogometa i velika radost za našu djecu, koja su uživala u ugodnom ambijentu.

Na druženju je upriličena i dodjela zahvalnica sponzorima, aktivistima i svim onima koji su pomagali naš kolektiv u 2022.godini.

Zahvaljujemo se svim prisutnima, našim sponzorima, gostima, članovima, članicama, roditeljima i naravno našem Amaru. Takođe, hvala i Udruženju Žena Donja Orahovica na ustupljenom prostoru", piše u objavi.

Dedić je na posljednjem okupljanju reprezentacije BiH pokazao da predstavlja i sadašnjost i budućnost Zmajeva te da bi BiH trebala biti mirna na poziciji desnog beka u narednih desetak godina.