Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta pricate kod nas gigovicu svi djecu psuju, sabriji auto zapalili
Jbg, gasi se zadruga, moraju se negdje gledati idiotluci
Ozbiljno bolesnih trenera ima i kod nas, ali i roditelja, a na zalost najvise ispastaju djeca, kod koje se nezeljene i kontra reakcije na silni pritisak cesto i kasno uoce, kada uglavnom bude kasno... Ocevidac sam da to krece cak i od 5 godine, kada se djeca upisuju na sport, a ja sam svjedok kroz fudbal..
Dozivotno zabranit majmunu ulaz na sportske terene!
bez duzih diskusija... odmah ga nabode
Svasta sam vidio i dozivio, vjerujte mi nekad ne znas je li gori trener koji zeli ostvariti pobjedu po svaku cijenu sa djecacima od 10 godina kako bi zadovoljio svoj licni ego ili sudije koje uce djecu od malih nogu da ce im kroz karijeru biti nepravedno sudjenje ili ce oni nekada biti ti kojim se navlaci i stima.
I onda kuku lele sta uradi kosta...pa ima ucitelje za deset...
Edine, kratko ti pamcenje. Nema 7 dana kako su sudije pretucene u BiH. Samo tada je bio naslov "sulude scene", danasnji je "skandal". Igre rijecima...
Nek trazi utjehu sudije u Dubokom potoku i Devetaku,tamo osim igraca,publike i zastitari biju haha
Dobro je da nije ponio pistolj.