Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Lector A drug,gdje ti gu.zis?Na zadnjoj sjedalici u svom autu ili na zadnjem sjedistu!? A za ove sto Grbavicu spominju,mogu reci da ovakvog\"pogleda\"nema na pomenutom stadionu!Vidio sam sliku ispod koje pise poznan,znaci radi se o novom stadionu za EP.Onakav kiks ne poznaje ni bh fudbal.A Grbavica,kakva je izasla poslije rata...sada je zlatna!
sax svaka informacija sve gora 1.mesi zakasnio na trening 2.baloteli deloziran 3.pogled na stadionu kod nas nema vremena gledat samo gledas da te ko ne spuca kamenom
A moj stadion pola publike me nije vidjelo!?
pa zar ne pise NO STAND na ovoj prezadnjoj slici...tako da kad sjedis fino vidis sve? good job, tards.
@Lectour Dobro druze,moguce je da si upravu!U tom slucaju,Brega je nepismen!
strumfovi sto jes jes ima par mjesta na sjeveru s kojih ne vidis ni stub a ne teren :D
Za SA: Na sjedalima, jarane, na sjedalima, nikako na sjedištima. Ja na prednjim, samo ih oborim, a ti kako god želiš.
najgore je u goste u ono selo zvano tuzla :)
Aachen u Njemackoj,... pola gostujuceg bloka ne vidi teren...
Radi se o sjedalima ili sjedalicama, a sjedište je mjesto, adresa na kojoj je prijavljena određena organizacija ili institucija.
A sta je sa golubarnikom na grbavici, zar ima neto gore na ovoj planeti sto se zove stadion
Na baseball utakmice se ionako ide radi obzderavanja i oblokavanja, tako da je manje bitno sta to oni tamo dole na terenu rade :)
Mutevelija halaim po povratku iz irana u upravu torpeda planira napraviti teren tj. stadion bez tribina na velikoj livadi gdje bi torpedovce pitarcici bodrili sa sedzde, kaze tako se najbolje prima molitva za ona tri boda izgubljena na putu iz tuzle.
@ sa paša moj solidni ti bi volio da tvoj jadni tim ima svoj kokošinjac al šta češ,možda nekad u životu!
Gdje vam je kokosinjac na grbavici