Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svejedno mi je,jer ionako kada nam je najvise potrebna pobjeda popusimo...vise mi je baraza pun k....
Pobjedili zadnji put prije 8 mjeseci, i to protiv Lukseburga. Ali neka su oni zato njih rasturili 5-0 tako da su ovi nasi jadni naviaci poceli da misle da smo neko i nesto. Cim neka malo jaca na papiru reprezentacija dode na red, onda nista ne daju od sebe. A oni ko fol neke zvijezde koje veci klubovi sirom Europe zele. Ne mogu da vjerujem da cemo najvecu priliku za ikakvo prvestvo sto cemo ikad dobit prokockati sa onom trenerskom neznalicom Papetom. Jebbbo te zivot.
Sječate li se kada je plagijator Dino Merlin posljednji put napisao pjesmu? Sječate li se? To je bilo davno, davno..
Jes valjo rat ovim srebreničanima i ostalim podrinjcima, sad se slikaju po Čikagu...Lafo naučilo engleski, a još uvijek zavaljuju ono svoje Tudekana, i jes jes... I meni je valjo rat, našao sam svoj identitet, naučio sam da se razlikujem od Krmojeda i Krstasa alkoholicara za razliku od vas pojeidnih bosnjaka koji i dan danas pijete alkohol i tučete krmetinu... Jer i Kur\'an kaze da samo umiremo ko Muslimani(vjernici)...zato je ovaj rat dobro dosao ,mnogi bi ostali u nevjerovanju, al dace All.ah popravni rat zbog ovih sto i dalje nastavljaju da imitiraju nevjernike u hrani, picu i djelima !
Kako ti nije mrsko na translate pa copy paste
sjeca li se iko, kad je ovaj futavi portal objavio tacnu, preciznu i gramaticki ispravnu vijest? jeb.ala vam kim kardashian sve na svijetu, i jeste njen nivo...
Što se mene tiče, pobjđuju svaki dan...nakon onog raskola u savezu, i svega što se dešavalo, svaki dan je zaista pobjeda...najlakše je gledati samo negativne stvari, a navijati samo kad se pobjeđuje...najlakše je bacati drvlje i kamenje na one koji su izgubili...obraz se pokazuje kada se pruža bezrezervna pobjeda onda kada ne ide najbolje, kada se gubi, kada je i najviše potrebna...HAJMO BOSNO HAJMO HERCEGOVINO ! ! !
je definitivno c.h.e.t.n.i.c.k.i portal! Sada sam i više nego ubjedjen u to!
bolje da sada gubimo, a u kvalifikacijama da pobjede redamo :)) Pozz dobrim i optimisticnim ljudima
nisu to zmajevi vec kerovi koji ne igraju srcem za bosnu ,a da se ponudi lova onda bi tek igrali pis ham hi
не знам када су побиједили, али им желим све најбоље :) ипак навијам за моју домовину србију иако зивим у РС :) (а то је ипак југозападна србија :) Сретно свима :)
*pobijedili
To što ste vi senilni, ne znači da je ostatak stanovništva Bosne i Hercegovine.
sjeca li se neko kad je klix napisao neki clanak a da je bio normalan, tacan ? onaj ko voli BiH i reprezentaciju ce se sjecati i kad su pobijede i gubili i uvijek biti uz reprezentaciju a ne samo kad pobijde ! aj cao.
volio bih da se zarati na jedan dan, da mogu svijetla obraza uletit kod vas u redakciju i sve vas pobit, kao kolektiv. jeb.em vam majke svima, koji ste vi usta.sko-cetn.icki portal.
hajmo meksiko stavijo sam kravu na vas