Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovako je i u zivotu sto puta sam nalupo hameta a on mene na foru spuca zadnji put i eno se kurci po mahali uuh dobro se sjetih odoh ganjat hameta
Koliko je Barca imala prilika da ismijava klubove ali ipak nije,sjetite se sismisi sedmice u kupu...smijesno kolike je komplekse Barca nabila timovima.
@WilliamCostigan pa barca stalno ismijava protivnike jel nedavno pique rekao da ronaldo zabija samo malim ekipama
@sultan_fatih Jedan igrac i njegovi postupci ne odrazavaju stavove kluba,ovdje je citava ekipa u pitanju. Prepucavanja izmedju igraca su jedno a postupci kluba drugo...Arbeloa i Pepe konstantno pisu iste gluposti ko i Pique,al to nije postupak jednog kluba.
PRIKAŽI ODGOVORE (40)
Kad fukaru zapadne...pretpostavljem da se proslavlja ostanak u ligi??
Nisam fan Barse ali ovo je smijesno.. Ljudi su idalje prvi iako su upisali 3 poraza u primeri zaredom. Ismijavat nekog nakon pobjede od 2-1 a oni vas nabili 7-0 i niko nije ni jednu izjavu dao u kojoj ismijava Valensiju.
a ko kaze da ih ismijavaju ?
@marijuana Pa ti ako nemozes skontat iz ovog gore navedenog da ismijavaju barsu onda bi ti najbolje bilo da se zapitas koliki ti je IQ
Lol pobjede jednom i slave ko da su titulu osvojili, to govori sve
Žao mi je hejtera ... luzeri, koji ne navijaju za svoj klub, nego protiv najboljih ... jadno
Tvoj klub???Sine da si pravi ljubitelj nogometa ti bi podrzavao svoj lokalni klub,a ne tamo neke reale,barse,manchestere itd! Support your local club kaze engleska nogometna poslovica!
@Stelja artois A što moraju svi isto navijati kako ti kaže predstavnik lokalne rulje ... ne kontam
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mozda nema veze s fudbalom ali kad pogledamo sliku realovih igraca i ovih sad koja razlika u formi. Pogledajte sala tj masnog tkiva kod skoro svakog igraca valencije tesko da u realu imamo takvih igraca. I to je ta razlika sto cini sampiona od obicnog igraca. Zbog toga real ostvaruje takve rezultate i ne samo real vec i sve ove ekipe u vrhu imaju stoposto spremne i fit igrace. Zato imamo prvog i zadnjeg koji ispada u drugu ligu. To je ta prevaga koja je mozda rezultat vrhunskog nutrioniste kod jednih za razliku od drugih te niz jos manjih faktora ali koji zajedno prave veliku razliku
Ovo je dokaz koja gospoda igra u Barseloni, dobili ih 7:0 i nema nikakvih slika i provokacija. Svaka ekipa ima pad u igri, pa tako i oni, ali vratit ce se sve na staro !
@Princip01 slazem se, ali je real veci klub
@Psshh_HARDCORE , jesu veći su u krađama i lopovlucima. Real je smeće od kluba. Treba im pola titula oduzeti tj. one iz 50-ih jer su ih osvojili neregularno
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Postala barca predmet ismijavanja , ovo je dokaz da ih u spaniji malo ko voli
cum on face
pridružujem se