Četvrtfinale Kupa BiH, prve utakmice
0
Široki remizirao s Krajišnikom, Velež bolji od Branitelja
Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TI - pojeo govno. Glup si i ne seri balavče.
5.000 gledatelja u Kladusi??? Fino je lagat za propagandu kako bi se pomisilo da Kladusa ima veliki klub, ali ja kao rodjeni Kladuscanin, ne zelim to dopustiti... Bilo je maksimalno 1.500 gledatelja, plus 50 po balkonima i terasama na kucama okolo stadiona... Krajisnik jeste odigrao dobru utakmicu, Tuzlak Sadikovic radi svoj posao odlicno za sada, a Siroki je odigrao toliko lose da se sam cudim kakva je to Premijer liga u kojoj taj klub primi svega 3 gola u 12 utakmica... Sve u svemu, 1.500 ljudi, dobra atmosfera, borben Krajisnik, los Siroki, i zasluzen remi domacina, iako ni pobjeda ne bi bila nezasluzena jer Siroki kad bi izuzeli one poklone (slobodne udarce u zoni suta) nije imao izradjene zrele prilike... S druge strane, manijak Pehilj je umalo utrpao jos jednog u drugom dijelu, tako da sam sretan kako je Krajisnik odigrao utakmicu protiv \"strasnog\" Sirokog
U Kladuši sramota od vodeće ekipe u Premier ligi BiH. Krajišnik je dobio neregularan gol u 86-toj minuti i tako je u sudijskoj režiji Mrković Rusmira iz Sarajeva odigrao 1-1. U Velikoj Kladuši je bilo 5000 gledaoca i Krajišnik je zaslužio pobjedu, a sudac Mrković iz Sarajeva sa svojim pomoćnicma Ibrišimbegovićem iz Travnika i Đozićem iz Sarajeva treba da se stide.
ma bitno je da je bos.njacki klub velez pobjedio svi.njskog sa 5 : 0, a branitelja sad zasad vodi sa 2 : 0, pri cemu su imali velezovci 20 kornera.. Hehe. Bravo Velez Pobjedjuj ove paraklubove.
Cuj Branitelj??? Jesu to oni \"branitelji\" koji su uubbiijali zenu i djecu u rraatu u Mostaru?! I jesu li to oni \"branitelji\" koji igraju na stadionu F.K. Lokomotive?! Branitelj bi se trebao zvati AaGgRESOR ili OoKkUPATOR! P.S. Velez ima 2 SVOJA stadiona, a Zzrinjski iz Mmeedjugorja???? Ukradeni stadion cete morati vratiti kad tad Velezu, stoko ffaassiisstticka! Hajmoo Rodjeniiiii !
ova lištica će završiti isto kao i brotnjo. vještački nacionalistički klub u kojeg lokalne političke hadžije upumpavaju novac. kad stane lova, odoste vi u drugu federalnu ligu.
Babini i Ustase.. U vs B hehehe! Ko ih je/e..
sa sudjenjem kao na koševu, i arsenal bi imao velike poteškoće protiv lištice
e.b.o. Krajišnik,uvaliti ćemo im 4 na Pecari! zato pitare uzimamo lagano i tamo i ovamo.....oni su nam najlakše gostovanje u sezoni!!! ima nešto u toj bordo boji,naši igrači se nalože,bila košarka ili nogomet,deremo zovegu viršlicama
@Prdo Prijatelju stari ispricacu ti pricu, o nesretnom noju i tuznom mladicu. Zivotinje volim, geoparda imam, tri goluba bijela, sa njima sve stima. Sve zbog jedne zene, tudja krv se proli, zivotinje jedne koja zivot voli. REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Kupio sam noja, da bih joj ugodio, ko joj je ugodio, jos se nije rodio. Jedno vece rece da sam za nju nula, ode s orangutanom sto voda pit-bulla. Shvatio sam valjda, vise nije moja, pijan hrdjavim ekserom ja rasporih noja... REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Spanija, Spanija, paprike patlidzan i buranija... Bosnia, o Bosnia, mala bara puna krokodila... REF. 2x Sve mi uzela,aaaa sve mi uzela... 13 4
a visok sam svega metar i nesto
ja sam sila
imal ko jaci da ga razbijem
@Jozo --- da nemas mozda vremensku masinu koja vraca zivot 100 godina unazad
ahahahahahahhahahahah cuj siroki remizirao sa Krajisnikom ahahahahah jadno jadno
Branitelj - Okupator 3:2, Dragovoljac - Mobilizacija 1:3, Široki - Visoko 0:0, Kozara - Aušvic 4:4.