Utakmica prekidana više puta
0
Široki Brijeg slavio na Pecari s ubjedljivih 3:0
Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Široki je najjači, najorganiziraniji i najpošteniji klub koji ne mućka sa sucima kao "veliki" klubovi iz gklavnog grada. Željezničar uz pomoć dva Osima to radi podmuklo godinama, sad je i Sarajevo počelo. Jučer su pokrali Rudara uz pomoć razbojnika sudaca. Uzalud, Široki će biti prvak.
Je li bio ijedan Ultras čiji je otac rođen u Mostaru ? Čisto sumnjam. Ko mi dade onoliko negativnih glasova na prvi komentar, jeste li vi izdajice sarajevske ? Mostar u srcu Velež do groba ! Moji su u Mostaru od 17. vijeka a nečiji od 9.maja `93. Uša tamo gonjajte krmad po Ljutom Do(l)cu !
siroki je najbolji i najorganiziraniji klub u bih..i sarajevi i zeljo se moraju da ugledaju na njega,,,,a dobije li se radnik siroki je prvak...plačite sarajlije...poklonite se sirokobrijezanima..očekujen duboki naklon
Molio bih vrapčićane da ako već imaju potrebu da se javljaju na ovu vijest komentiraju tekmuj a ne da iznose svoje kućne frustracije na portalu,hvala.Samo Široki, samo ljubav !
Široki šampion !!! Siamo noi !!!
Koju je utakmicu gledao pisac ovog teksta? Sve akcije i igrači koji su spomenuti da su pucali i pogađali ovo ili ono, navedeni su krivo. Nije Sesar skrivio penal jer je igrao rukom, nego je Šćepanović srušio Wagnera.
ma ne dolazi večeras Zvezda u Široki,nego sutra,ne širi dez informacije :) usput,sretno!
nacinalizam i renesansa...bljak...
@kona gdje su ti pravi Mostarci? U Vrapčićima, Gnjojnicama HAHAHHAHA
jeste lijepo kad skutor na skutora udari i jos velez dobije..dvostruko slavlje danas u Mostaru, ali samo pravi mostarci slave!
čitam u drugim medijima da je bilo oko 8 000 navijača,e da pola od toga opet dođe na Pecaru večeras,to će bit dobro! zato skupite se opet i podržite svoj klub protiv Zvezde
Igrali škutori domicilni i raseljeni. Ko ih je.be i jedne i druge. Mostar u srcu Velež do groba !
večeras opet na Pecaru!!! igramo u košarci protiv Beogradskog kluba,pobjeda je više nego važna! tužno je što su Beogradski navijači na pecari uvjek bili bolji nego ovi iz Mostara
Jel' opet muslimanska bagra dosla da rusi grad?
pi*ke ultraške! dođite u Sarajevo,pa radite to