Nakon pobjede na Koševu
120

Široki Brijeg ismijao Ibričića: "Sarajevo je Real Madrid za sve naše klubove"

N. M.
Foto: T. S./Klix.ba
Foto: T. S./Klix.ba
Nogometni klub Široki Brijeg je nakon današnje pobjede od 3:1 nad Sarajevom na Koševu ismijao nedavnu izjavu sportskog direktora Bordo kluba Senijada Ibričića.
Ibričić je nedavno izjavio da je "Sarajevo Real Madrid za sve ostale klubove u ligi", a mislio je na uslove koje nudi Bordo klub.

Širokobriježani su danas u prvom kolu proljetnog dijela sezone WWin lige BiH na Koševu očitali lekciju igračima Sarajeva i deklasirali ih s 3:1, a večeras su ismijali Ibričićevu izjavu.

"Sarajevo je trenutno Real Madrid za sve naše klubove", napisali su iz NK Široki Brijeg na Facebooku uz emotikone i "OK" kao odgovor na ovu Ibričićevu konstataciju, na koju su se sasvim jasno referirali.

Inače, Ibričić se u toj izjavi pozivao na uslove koje Sarajevo nudi igračima te je u tom kontekstu tvrdio da je njegov klub "Real Madrid za sve druge".

Podsjećamo, Široki je danas došao do 3:0 golovima Lukića, Kuprešaka i Mišića, a poraz Sarajeva je tek u finišu, iz prvog šuta u okvir gola, ublažio Mustafić, koji je postavio konačnih 3:1.