Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Igračina... Jedini igrač u istorij koji postigao het trik golovima iz slobodnih udaraca. Jednostavno legenda
volio muslimane nikada nije ..velik nogometas ..
Koji si ti pacenik... ti si toliko iskompleksirani bosnjak, da na svakom cosku vidis srpsku zavjeru! Da si ti kojim slucajem u svom zivotu igrao za LAZIO, ti nebi pozdravio nikada najvjernije navijace i nebi pokusao da budes njihov ljubimac??? Koga zaboli za njihovo ideolosko opredjeljenje, on je bio igrac kojeg bi svaki klub pozelio, srcan na terenu, prava Srbenda i poginuo bi za dres koji nosi, navijaci to obozavaju... Sinisu su voljeli i vole navijaci svih klubova za koje je igrao... pa i sada kada je trener Catanie bio!
kad se sjetim ovog glavonej kad je igrao u laciju i bodrio svoje neofasiste... mozda je ko trener dobar ali ovako ko covjek ne izgleda
ovaj je hrvatima arkan ...