Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uspio je Silva da svrgne Džeku, to je htio eto mu :D parola: NEDAJ ĐEKI LOPTU, STO BI ON BIO NAJBOLJI KAD MOGU JA
Želimo da komentarišemo ljepotice
Jeli ovo neka zahebancija ?
A zašto se ne objavi da je Džeko proglašen flop of the month iliti najgori igrač mjeseca sva sreća pa su svjetski mediji realni i daju prave informacije
\"Uvijek je lijepo osvojiti nagradu. Imali smo dobar mjesec, igrali smo dobar nogomet i ne možemo biti zadovoljniji\"-ne kontam...ne mozemo biti zadovoljni?
komentar za oštar start Bakir Tiro! Svaka čast na tekstu i bojim se da ovo stvarno ima neku pozadinu kao za dešavanja sa početka devedesetih!
ovi iz premiershipa nisu culi za rooneya
http://www.premiership-balkan.com/najave-i-pregled-kola/prekretnica.html http://www.premiership-balkan.com/zvanicne/jol-za-uvodenje-pravila-6-5.html http://www.premiership-balkan.com/zvanicne/gervinho-vjerujem-u-ovu-momcad.html
Manchester Shity bice nam na kiti :)
On igrac mjeseca ? Da šeik ne placa za te nagrade..nigdje veze
sa - x svakih 67 minuta piše o džekii