Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tekst je sa 24sata.hr, kopiran i ispravljene neke riječi. :)
HEY DJOKI SHUT UP !!!!!
Da li je moguce da ste samo kopirali clanak sa hrvatskog portala (dnevnik) i da se niste udostojili ni procitati ga, jer da jeste ispravili biste ovo NASEG Ivana Dodiga. Sramota za sportsku redakciju jer svaki dan samo kopirate clanke, ccc.
Bosnjacki narod kao genetski najstariji i najcisci ILIRSKI narod Euro Bijele Rase je rasno ugrozen od strane genetski nerasnih Turskih k.opiladi srba kao i citava Bijela Europa!Bosnjacki Narod i Bijela Rasa nikad zaboravit nece NACRTNA silovanja desetine hiljada Bosnjackih djevojcica radi pokusaja promjene genetske slike Bijele Europe i pokusaja genetskog genocida nad Bijelom Rasom Svijeta!WORLD WIDE WHITE PRIDE-WHITE POWER!!!
Kad nema b.al.i.j.a dobro ga obale i Roger i Nadal i Marej i ostala boranija.
Bravo za Mirjanu !!!!