Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo dame! Dogurale ste do uspjeha o kojem mudonje iz PL mogu samo sanjati
POSLUSAJ TE STA NAS UVAZENI AHBAB I PROFESOR ISLAMSKI NAUKA ELVEDIN PEZIC KAZE O RUKOVANJU SA ZENAMA I DOKAZ DA JE RUKOVANJE SA ZENOM OMALOVAZAVANJE TE ISTE ZENE https://www.youtube.com/watch?v=txIzOBmlcJ4
@BosanskiGaziija nabijem profesora i dokaze.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jedini prof klub u BiH, svaka cast djevojke.
@reichsfuhrer56 Umjesto kojih manekena :D
eto sa domacim snagama bez nekih sredstava samo trud i upornost i glad za uspjehom, a ne otici na takmicenje samo da guzica vidi puta i nako eto
Korporacijski nogomet vodi evropski fudbal u smijeru nba. Sirotinja nek igra fudbal a oni izabrani(ekonomski sposobni) da zaradjuju i bivaju kovani u zvijezde. Hrana za mase.
Al' dobar ovaj penal bio.10 njihovih igracica i nasa nesto munta po strani..Nigdje nikog na mapi da doda loptu.
Cure svaka vam cast. Vi ste nase pobjednice i nas ponos.💋❤️🇧🇦.
14-ka Adebayor..podvala
Samiru Hurem za trenera FK Sarajevo!
Stvarno steta...ali i ovo je veliki uspjeh.. >>>>>samo naprijed
Naše herojine!
šteta, baš mi žao. To bi fakat bio uspjeh.
Pa i ne čudi da su nam žene najuspješniji fudbalski kolektiv kad samo kod nas čitav život kćerku zovu sine
daj ne lazite sami sebe 99 % nas nit se zanima nit je gledao nit ce ikada biti vazno zene i fudbal haj svabice i brazilke al nase hahahahaha i jos na kraju legendarno postalo - bravo dame svaka cast i sl.
Pa šta reći, žene treniraju, trude se i postigle su fantastičan uspjeh. To što ženski fudbal nije gledan u tolikoj mjeri ne znači da je njihov lični uspjeh manji. Samo papak ne bi reko "svaka čast".
u pravu si evo ti od menew plus svaka cast trude se i treniraju@Hipoteza
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Heba vas Adebajor!
crnkinja tuce glavom bolje od dzeke.