Kup kralja
0

VIDEO / Sevilla na Madrigalu prva izborila polufinale

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Nogometaši Seville prvi su polufinalisti tamošnjeg Kupa kralja. Nakon što su s Villarrealom u prvom susretu na Madrigalu odigrali 3-3, u uzvratu je kao domaćin Sevilla uvjerljivo slavila 3-0.

Kada već nemaju previše uspjeha ove sezone u prvenstvu, igrači Seville barem u Kupu kralja razveseljavaju svoje navijače, a posebno se to može odnositi na ovaj uzvrat protiv Villarreala.

Sevilla je uvjerljivo pobijedila trećeplasiranu ekipu prvenstva uz pogotke Renata u 7., Frederica Kanoutea u 47. i Alexisa u 50. minuti. Ipak, treba reći da su gosti nakon rano primljenog pogotka bili bolja ekipa u prvom dijelu, te su propustili nekoliko izglednih prilika za izjednačenje i povratak drame u ovaj uzvratni susret četvrtfinala. Pogodili su jednom i gredu tokom razdoblja kada su dominirali.

No, potpuno ih je dotukao početak drugog dijela kada su na brzinu primili dva pogotka čime je neizvjesnost isparila sa Sanchez Pizjuana.

U srijedu će uzvratne oglede četvrtfinala odigrati Betis i Barcelona (prva utakmica 5-0 za Barcelonu), te Deportivo i Almerija (prvi ogled je dobila Almerija 1-0). U četvrtak igraju Atletico i Real, nakon što je Real dobio prvu utakmicu 3-1.

Kup kralja, četvrtfinale (uzvrat):

Sevilla - Villarreal 3-0, prva utakmica 3-3 (Renato 7, Kanoute 47, Alexis 50)