Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Spahic je konfliktna ličnost, ne samo prema drugima već i prema sebi. U glavi mu se dešavaju čudne vibracije i struje. Lik živi od fudbala a ponaša se kao da mu je to hobi , a da je ustvari doktor. Još me trnci prodju kad pomislim šta bi bilo da nije oborio onako Nasrija nepotrebo, jer ako opet pogledate; kome je Nasri mogao dodati loptu ?
Mislim da Spaha ostavlja dusu na terenu i to je najbitnije u citavoj prici. Ubjedljivo je najbolji odbrambeni igrac koji je reprezentacija ikad imala. Momak nije kabadahija i to se vidi na njegovim nastupima u medijima, u neformalnim razgovorima a sto levatima ne dozvoljava da uzmu maha samo opet pokazuje da je odlican odbrambeni igrac :) Legendo ne daj na sebe
ne daj se Spaha majstore
Oženi se Spahiću i prestani igrati za reprezentaciju.Svakako pripadaš generaciji koja se nikad nigdje nije plasirala,a ti u svojoj karijeri nikad nisi igrao za solidan klub.Ako neće nijedna da se uda za tebe oženi kenjana usragaću j.e.b.o te on u usta.Bićeš zapamćen samo kao čovjek sumnjivog morala koji je napravio nepotrebi penal u 78-oj minuti.P.i.č.k.o jedna s.m.r.d.ljiva!!!!!!!!
Sha da pametujem, to vam je Ibra Effekat!! ;)
hebo te ja,hajmo Hlopte.................Mersiha,daj mi onaj Halat.....................
Ma Spaha je svoje ODVRVORIO treba se penzionisat svakako je u godinama(32) ima djece nek se kale nek igraju, samo se provaljuje u zadnje dvije godine. Isprovaljivo se u Montpellieru, pa onda nas povali protiv francuza u parizu ko bekane. U.sra se frajer u sve dobro sto je do tad uradio. čistu loptu(izbi na tribine) gubi i onda pravi faul za penal bježi Spaha u P.M.
Emir Spahić je jedno u medijima, sa svojim nježnim glasom, a skroz drugo na terenu, a nešto treće u situacijama na terenu gdje se čovjek pokazuje kao ličnost. U trećem je uvijek zakazao...izbacili su ga iz Rusije, iz Francuske, sad će i iz Španije...al naravno, krive su te države, nije \"naš\" Emir! :D... al šta će bošnjo, uvijek su mu razne Ćele, Spahe, i ostale siledžije bile \"najbolja raja\"
ma Spaha ko Spaha....nego,ljudi,jel zna ko sprema li se kakav doček u Šeheru za našeg Ibrahima,rekordera?? http://www.sarajevo-x.com/bih/ibrahim-susic-novi-guinnessov-rekorder-u-brzini-jedenja-keksa/120212058
Sad kad ga mediji uzjasu, ima da proklinje dan kad se rodio...
SPAHA CARE UZ TEBE SMO! Nedaj se! Znamo mi sta je ova ciganska pogan
NIJE NAS SPAHA JOŠ ZAVALIO KAKO ON ZNA. TEK ĆE NAS ON KOŠTATI.
UDRI GA SPAHA !
NE RASPRAVLJAJ SE S NJIM ZBODI GA ZBODI GAA !ZBODI GAAAA!!!
Spahic igra dusom, ali koliko god ima dobrih osobina kao fudbaler, ima isto toliko i losih... Da ostali nasi reprezentativci igraju s takvom srcanoscu kao Spahic, gdje bi nam kraj bio...
Kaze mi Rakitic da je Spahic dobio grdne batine.
ZBOGOM EURO-ŽIVIO SPAHA