Nogomet
0

Ševčenko: Očekivao sam ovakav tretman u Milanu

Totalsport
Velik je broj onih koji propitkuju isplativost Andrija Ševčenka u dresu Milana. Unatoč takvima, ukrajinski nogometni reprezentativac smatra da nije rekao svoju posljednju riječ na terenu.

Ševčenko se od prepoznatljivog igrača u vršku Milanova napada upustio u avanturu u londonskom Chelseaju, gdje je bačena sjena na njegovu karijeru. Pravu priliku nije dobijao, čekao je svojih pet minuta dvije godine, a kada ih nije dočekao odlučio se na povratak u klub koji ga je proslavio u Europi. Ipak, niti u Milanu 32-godišnjem napadaču ne ide sve po planu, pa je ove sezone za “rossonere” sakupio tek 901 minutu.

  • Nikada nisam zažalio što sam se vratio. Trebao sam se fizički podići i u tome sam uspio. Nisam mnogo korišten, a spreman sam. Ipak, to me ne smeta, jer kada sam se vraćao, rekao sam da ću prihvatiti ono što će mi biti ponuđeno - kaže Ukrajinac.

  • Nisam očekivao da će mi iko išta pokloniti, bio sam svjestan da dolazim u momčad u kojoj ću imati status posljednjeg napadača. To sam očekivao i u skladu s time se ponašam i ponašat ću se do samoga kraja - zaključio je.