Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve uljudba europska... Bolji je whiskey od vode, bez rakije se ne more, a voda je sam navika
www.smjesne-slike.blogspot.com
pojma nemam sta je istina, al kako god nije sebe smio dovesti u situaciju da ostaje nasamo sa ucenicom.
koji si ti jadnik, kao prvo ta djevojka uopste nije imala taj predmet ove skolske godine, a kao drugo profesor sefik coric je bio poznat po tome da je sklon takvim stvarima. stid da te bude sto se tako izrazavas kada spominjes djevojku koja je imala hrabrosti da kaze istinu, bog zna koliko puta je to radio a djevojke se plasile priznati zbog degenerika kao ti. ne zelim da se to isto desi tvojoj sestri, kcerki, majci, jer one nisu krive sto si ti retardiran. dabogda tebe silovalo sest nogometasa kad tako pricas o drugim ljudima. isto vrijedi i za @nogometasa
Jozo, daj vode.
razguli ku.cke
TUGO MOJA ŠTA NAM MAFIJA SA BRKOM OSIMOM RADI. SAVIĆU NISU UPLATILI SOCIJALNO 18 MJESECI, I DALI SU MU TEK 4 PLATE. IGRAČI NAM NEMAJU ŠTA DA JEDU, PA MORAJU DA RADE KAO KONOBARI KO SAVIĆ A BUKI IDE KOD PITARA DA KOPIRA FAN SHOP. ZEBA NIJE TRENIRAO MJESECIMA ZBOG NEUSLOVA, TAKO DA NIJE MOGAO DA NASTAVI KARIJERU U CIRIHU. TUGO MOJA NA ŠTA SMO SPALI GDJE JE SAD LEGENDA IVICA?