Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
''Roma je u prvom nedjeljnom ogledu 21. kola talijanske Serije A slavila kod Verone 2-1. '' Klix, roma je pobijedila sa 3-1! Koji je vama ***?
jadni su ako misle da mogu do skudeta FORZA JUVE
Steta za Ljaica, da je potpisao za BiH imao bi dobru reprezentativnu karijeru, sa smrdijom se nece puno naigrati, njima je vaznija fasisticka himna nego igra i rezultat reprezentacije.
Pa on je imao ponudu BIH i lagano vas je odbio, kao sto bi svako normalan uradio. Porediti vas sa Srbijom u fudbalu je debilizam, izborili ste prvi put u istoriji SP i to samo zato sto ste imali prelaku grupu, a umislili ste da ste svetska velesila. Pogledaj samo kakve igrace Srbija ima i u kojim klubovima a kakve igrace vi imate. Svaka cast Dzeki, Pjanicu i Ibisevicu, ali ostalo je ispod proseka
Jest srbiji grupa bila teska, belgija, hrvatska... To bi mi jarane prosli bez Dzeke i Mireta
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Opet Pjanic izgleda nema mjesta medju prvih 11 ocigledno, ja se nesjecam kad je odigro zadnjih 90 minuta.
sta ti gledas haveru???
ove zadnje 2 ulazio sa klupe,ali vec se on lagano seli na klupu ponovo koliko ja vidim...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Tipicna teška gostujuca zabarska pobjeda. Verona inferiorna u svakom segmentu i ne mogu da vjerujem kako na silu su pokušavali nešto. Jade jadne. Pjana opet pola sata pred kraj ušao.