Mancini u lovu na novo pojačanje
0
Sergio Busquets nova meta Manchester Cityja
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Igrac koji samo glumi na terenu, ne bi prezivio englesku ligu
Imam respekta prema barceloni i njenim igracima, ali ova mi se osoba doslovno gadi, ono sto on radi na terenu je sramota i za fudbal ali i za sport uopce, sjecam se adebayorove izjave dok je igrao za real :\" Barca je puna djevojcica ,ali busquets definitivno najveca od njih\"
*ebes ti smrdljive arape.. city je unistio fudbal svojom rasipnickom transfer politikom.. i pisam se na sve vas koji sad navijate za city radi dzeke, a do jucer niste ni znali za tu ekipu... FUJ !!!
glumata, ovakav ili onakav je, mnogi ga ne vole, al u barceloni igra savrseno tu poziciju zadnjeg veznog! dobar je s loptom, ima finu tehniku, lijepo cita igru, odlicno kombinuje s xavijem ili iniestom, sve u svemu savrseno se uklapa u koncept igre barcelone, sto nije nikakava garancija da bi u MC mogao kvalitetno odigrati.
ja ne znam po kojim je on mjerilima dobar igrac
@somebody Odštetna klauzula ne odražava vrijednost igrača, nego je to iznos u ugovoru za koji ga klub mora pustiti ako neko ponudi.Možda bi ga oni prodali i za 30 mil.,a možda bi i odbili 149 mil.Npr u Ronalda i Messija su te klauzule ogromne vjerovatno po 250 300 mil.sto ne znaci da toliko vrijede, ali spriječavaju razne ruse i arape da iskeširaju cifru
cuj 150 mil :S oooooooooooj Ćabo i Božee, na sta je ovaj fudbal spao da Buskeca plate 150 mil. pa za njeg ne bi dao ni 4 marke...
Buskets uz Jaja Turea je najbolji zadnji vezni danasnjice. Voli glumatati faulove, ali je sjajan igrac, rijetko gubi lopte, dobro se krece itd.
Sedin Torlak-ostena klauzula : -paket pilica Ovako -deset pakovanja hrebovki Ovako total:80KM
Mancini hoce da kupi sve zadnje vezne na svijetu, da uspostavi monopol. Onda polako osvajat sve...
Ne bih ga na termin zvao.
nemos njega uzet nikako,truhlo obicni....
38 utakmica u muškoj ligi godišnje je ono što treba ovoj curici. Pa kad jednom bezvezne padne pored nekog iz Stoke-a, Blackburna, Newcastlea, Qpr-a (npr Joey-a Burton-a), pa kad ga taj u narednom napadu skrši tako da vidi šta je faul, možda i muško od njega postane. U Barceloni koja podržava njegov sadašnji stil igre neće nikad!
To im je ono sto im najvise fali sada. Jedan dobar stopper. Neznam bas jel mora Busquets, ali nekoga dobrog na ovoj poziciji trebaju. Onaj Lescott nekako mi uopste nije siguran. Kompany je igracina, ali isto ne mogu zaboraviti da u zadnja dva poraza od Uniteda, Kompany je bio krivac za golove kojima je United pobjedio. Da se nije okliznuo i pao, mogao bi sprijeciti onu loptu sa kojom je Rooney dao gol godine prosle sezone.
PADAVICAR
Mancini na koljena pred horde