Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kud ćeš čiča, vakat mrijeti...
ova vlada nece dati ostavku
Najbolje je dotičnog' opisao onaj komentator na Eurosportu 2 prilikom finala prvenstva u fudbalu za žene, kada je bio u kadru: "I evo ga poštovani gledaoci: Josip Broz Blatter!" :D
Ovo je zlocudni tumor FIFA-e . Teski kriminalac i manipulator ! Zalosno ,kako je uspio sve zataskati i sve protivnike neutralizirati ! Nadam se da ce uskoro nestati - za dobro fudbala !!
Daj covjeku novac i moc pa ces vidjeti kakav je....
ovaj Blater i Platini kao da su u nekim rodbinskim vezama sa našim političarima ne možeš ih izgurati iz fotelje
ovaj je izgleda kod tihica bio na predavanjima
iskreno se nadam da neces uspjeti u svojim namjerama da produzis trajanje mandata sa 4 na 8 godina.. i takodjer se iskreno nadam da neces ostati na celu FIFE, vec da ce doci neko ko je vrijedan te pozicije, i konacno pocistiti sva gov.na iz te organizacije !