Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajde, Begiću, izmoli te tamo da nam pomognu u izgradnji stadiona klubovima!!!!! Bosanci su bar vazda znali šupljirati i smuntati strance.
Živjeli Hrvati-Bošnjaci-Srbi-Crnogorci.. zauvijek zajedno, kao u Yugi, živio mir i blagoslov među nama, neka sve nove generacije žive u miru i bez straha... Dabogda Balkan bio sinonim u bodučnosti za mir katolika, muslimana i pravoslavaca za što je Jugoslavija bila primjer trećem svijetu, za što nam je i zavidio i zapadni svijet! Neka se djeca koja su rođena danas žive u regiji koja će ih prihvatiti bez obzira koje su vjere, živio Balkan i Europa!