Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikakav uspjeh nije napravio. Doveo kuma za trenera golmana u akademiji, poremetio ljudske odnose , doveo za velike pare prosječne igrače, otišli doktori iz kluba, otjerao trenere iz akademije, ljude koji vole klub, seljački se ponašao kao dužnosnik kluba, na kraju 4 mjesto kao izuzetan rezultatski neuspjeh.
Kasam vidio kako psuješ, eee papčino
FKS1 ti si vjerovatno jedan od šatro veterana? Svi se slazemo da treba voditi sve koje su doveli. Ali taj kog idealizujes trener je uzeo 25000 otpremine od kluba,taj trener nije nikada htio da se skoluje a par puta se uplatilo i novac propao,taj trener samo razmislja nazalost o alkoholu...,a da zna o trenerskom poslu vjerovatno da zna.Samo mnogo bitnije su ljudske kvalitete od trenerskih.
Vico moze biti ovakav ili onakav kako kome ali onakav rjecnik jednog funkcionera kluba i bivšeg reprezentativca je za livade
Haj ti u želju, uplati im koju stoju, možda bude još jedna cigla na spomen zidu.
popisa ga Mirvic
A Vicu ja koga ce drugo prozivati..
Hamo vidi mu glave...
Ibro sine di si dosad bio,mnogo si se sine mnogo razbio
Jednog trenera je odavno i trebalo odstraniti iz kluba,jedino to ste dobro uradili. Taj trener je mozda i dobar ali u alkoliziranom stanju da vodi treninge i utakmice je nedopustivo.Nije zelio mada mu je sve bilo vise puta placeno da zavrsava licence.Ali on je mislio da je nezamjenljiv,svaka cast predsjedniku Mirvicu koji ga je odstranio i isplatio za raskid. Sjetite se samo igraca Sadikua da je rekao da ih taj alkoholicar vodi i vrijedja,Sadiku dobio nogu.
Sadiku jesi li to ti? 😀
Koji trener?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Haj se ti malo podašišaj
Podašišaj??
Brzo u Travnik , otvorena je i večernja škola . Ovaj će za deset dana jurišati na Isakovu fotelju . A taman smo se , u nedostatku Nadrealista , navikli na Ramu , Heleza i njihove ekskluzive .