Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
daj ba vi sa-x, odlucite se vise...u jednom clanku je negativac (reprezentacija), da bi zatim malo poslije u drugom bio pozitivac (Hajduk)
Vi na sarajevu x ste stvarno bolesni dali je gripa ili neki tumor u glavi neznam. Ibricic odbio igrati za repku BiH , a pojavio se u Hajduku i vi to pisete kao pozitivac [mislim da imate tumor u mozgu hitno na CT]. PS Da samo znate cta carsija o vama prica i kako vas ismijuje, zatvorili bi ove E-NOVINE jos jucer.
Ako neki igrac, porijeklom iz BH, moze da nosi epitet legende Hajduka onda je to iskljucivo Zlatko Vujovic!
Sto se tice Ibricica i Begovica bili su nekorektni.Ibricicu jos nije ni pocela sezona u Rusiji a Dzeko je dosao u Manchester City u situaciji kada se bore na 3 fronta, ekipu gdje jedna losa utakmica moze da te udalji iz prvog tima .Ibricic se vadi da nije spreman ,pa kako je mogao Misimovic sad ici ili Spahic igrati protiv Belgije a u klubu nije nikako igrao jer je bio u nemilosti klubaSto se tice Begovica on ima jaku konkurenciju u Stoke City-u ali i moglo bi se opravdati njegov izostanak da je prije javio Susicu a ne u subotu.
To sto je Dzeko postedjen je meni uredu,jer je nas glavni igrac i nikad nije glumio i pravio neke probleme a bio je nas najbolji strijelac u prethodnim kavilifikacijama(10 utakmica-9 golova).Na njemu je i najveci pritisak i najveca odgovornost o od njega se najvise i ocekuje.
Ovo sto se desilo je mac sa 2 ostrice.Ne mozemo sebi priustiti da gubimo najkvalitetnije igrace koje imamo a sa druge strane imamo dosta mladih i neafirmisanih igrac koji jedva cekaju da ih Susic pozove.Dalje,igraci se vade da je daleko i slicno za prijateljsku a Susic ih je pitao jesu li za utakmicu a oni su odgovorili potvrdno.
G.ovno jedno, nek si ti mogao igrati za hajduk, za njih si spreman, a za BiH nisi spreman, dabogda nikad vise ne zaigro u reprezentativnom dresu. Ako bude igrao protiv rumunije, svaki njegov kontakt sa loptom treba izvizdati, a i dzeko je ispao s.upak
dajte jednom naucite da razumijete ono sto citate,Ibro nije odbio repku, naprotiv jedini igrac koji se nije zalio kad grije klupu. Ibro je jos prije tri sedmice rekao da nije spreman. U splitu se prosetao deset minuta tek da ubiljezi oprostajnu za sto godina kluba
cuj ovo govno pozitivac, fuj prodano govno ebo te hajduk
ni ja ne bih igrao za nasu reprezentaciju -.- ja sam prestao da navijam za Bosnu opcenito, jer kad sam vidio da nismo u stanju dobiti Albaniju .. onda bolje da nas nema ... u svim mogucim sporotovima smo najgori ... kosarka, fudbal, vater polo, tenis, rukomet... necu da nabrajam.. nema nas nigdje.. ali zato smo najjaci u BOCANJU ! FUJ ! necu da navijam za Bosnu, mnogi ljudi su dali zivot za ovu zemlju , a mi ne znamo ni s loptom da se igramo ! FUJ ! Gadi mi se sportska slika BiH !
pa ako cemo realno,to ti je gotovo u istom rangu,hajduk jeste uspjesniji,al\' nije nesto pretjerano poznatiji,ko da kazes da je borusia dortmund poznatija od leverkusena,werdera..
Ja mislim da je negativac dana a vi...? ODLUČITE SE VEĆ JEDNOM, ja novinara ccc....
Hm, baš i ne kontam što ste htjeli s ovim člankom kad je jučer zbog iste stvari bio negativac. Čini mi se da ste sve neuvjerljivi a i ozbiljnija raja ionako više ne ide na vaš žuti portal već na radio sarajevo. Vidjećemo koliko će te još izdurati svakog dana pljujući i ližući pljunuto.
ajassklčasfjkajk asfjklsfkasflasfk
cuj pozitivac, odbio repku da bi igrao na vasaru u splitu i pozitivac, opet se sa-x moroni tope ko titanik. sram vas bilo
divi onom gore pletare, čuj polupoznat mali klub...jel pričaš možda o sarajevu ili željezničaru tope?