Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da ste pogresno shvatili Lulica, on je stao odbranu besica, pa nece da javno kaze sta misli o sudjenju i sudijama.
hahah fkt.. 99% raje a medju njima i ja konto da je ovaj mislio da mu njusku treba razbiti
NE KAZUVAJ JARANE MOJ
Izigravajte vi drugare u rukavicama preko nasih ledja. Je**** se!
mali je malo degenerativan, pari cigo.
NSBiH bi besica trebao dodatno kazniti...mali klempo blesavi...
ja ne znam jel gori onaj crveni ili tvoja igra protiv Belgije.
kad andori ne mozemo dati 5 6 komada i na ovakvoj tekmi ne vidimo gdje su nase mane ili prednosti onda ga jebi
ja levata allahu dragi ovo su nasi navijaci bešić jedan od boljih igraca u reprezentaciji dopizdilo momku ***te i sada kao zbog njega cemo izgubiti hahah imali najlaksu grupu i borimo se za baraz dajte ljudi sta vam je ovo je smjesno lose igramo
Otac mu ju bio prgav...Kakav babo...,takav sin...
I otac mu je bio prgav...
ti ko Cutuk.....i caca mi je tako
Dobar gol Lulića...
ma džeko je mangup za sve njih,odbranio ga je mangupski protiv austrije ko na ulici
http://***.ba/euro-2016/video-seljacko-ponasanje-besica-i-nakon-susreta-stidi-se
Eee jarane moj, Adnan Zahirovic se za svaku loptu borio i vratio se nazat kad god more i kad nemore. Svaki put aka imo probleme je šutio i dalje igro. Ne ko ova prznica. Obavezno je Pjanic mislio zbog 10! Da je najboli igrac ali bez Misimovic nemamo glavu od Zmaja.
Ej moj Lula,istu stvar si ti napravio u baražu protiv Portugala kada si zbog prigovora dobio crveni tako da oladi malo care.Nije da opravdavam Bešića,ali svima vama treba malo Bešićeve agresivnosti u igri!
nisi HTJEO nego HTIO. Osnovna skola prijatelju !!!
Celik, ne lozi se na ove profesore bosanskog jezika. U nedostatku bilo kakve argumentacije gledaju ti gdje koji zarez stoji, kucace greska, .... Samo ladno ;-)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ma reci slobodno , ovog malog pod hitno istjerati iz reprezentacije ,mali se uskurcio opasno . A vjerujem da tu ima jos nekih zakulisnih igara . Takodje i Spahica ,dosta nam je vise nepromisljenih majmuna . Jos mu oni papci s tribina ime prozivaju kad je dobio crveni ,umjesto da mu jebu mater . Joj,ko nama dolazi na utakmice ,katastrofa .
Hvala ti mume za sve.. toliko puta si dobio aplauz za svoju pozrtvovanost.. Uvijek si ostavljao srce na terenu zato te postujem i ne pljujem kao ovi.
Pogrijesio jeste.. ali sada ispada ce on biti krivac ako ne dodjemo do baraza..
hahahahaha smjesno je pravo.. vidjet cemo kakvi cemo biti bez njega.