Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uzivam citajuci napacene pitarske komentare...
Zbog kerle jel HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
@gladijajator ima pelak
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo je slika BH fudbala. U najtorfejniji klub u BiH se "vraća" 29-godišnji i grač, koji se iz (vrlo "respektabilnih") liga Kazahstana i Litvanije još i predstavlja kao pojačanje.Ovo važi i za sve ostale klubove. Prestanimo se lagati da smo neko i nešto kad smo jedna od rijetkih dražva u cijeloj Evropi koja NIKAD nije imala predstavnika u grupnoj fazi NIJEDNOG EU takmičenja i koja nikad nije prodala igrača (a da nije sjedio na klupi) DIREKTNO u jednu od liga petice.
"prestanimo se lagati da smo neko i nešto" hahahah... Gdje se to mi konkretno lažemo da smo veliki evropski klubovi i da nam je liga jedna od najjačih na svijetu?? Kerla je dobar igrač za našu ligu i to je to. Da su nam tribine popunjenije, imali bi više sponzora , više novca pa bi bilo para i za bolje igrače, za veće plate, samim tim bi se igrači i prodavali u bolje lige.
sta pricas,a sta je sa nasim Bajicem dominira u Turskok
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
FK MELJO
Glup kao i do sad.
hej šugavice rupo šugava
lafcina je ova kerla
Ma daj, dovodite otrcane igrače, koji kada nemaju gdje dodju u Želju..fuj
I Stevanovic nam je bio otrcan??
@gladijajator Zar ga nije FK Torpedo tražio? Ustvari zar nije ono već potpisao za Torpedo???
al kad frajer zamijeni dres protiv sarajeva hahhahah kako je lud
Kako ti karijera mora biti losa da bi zavrsio na sugavici???
Kako nabijamo komplekse,jel de????
I ovaj mali klub sve nekakve otpatke doveo sve igrači koji nisu nigdje mogli.
FORZA ZELJO ALEEEEEEEEE
Nadam se da te je bar malo stid vratiti se poslije svega opet na Grbavicu. Neka je i stid one koji su mu dozvolili da opet hljeb zarađuje u klubu kojeg je dva puta izradio Želju i ostavio ga na cjedilu. ŽALOSNO je da so on uopšte povezivao sa klubom a kamoli da je potpisao. Obraza nema niti ga je ikad imao!
Babo