Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Selimoviću, inače si mi jako mrzak, ali noćas bih izgrlio ko brata!!! Pozdrav od Manijaka s Čvile!!
Stare mi ti si mi uz moj voljeni klub uljepšao noć.
1981/2, ja samo malo handrim nacionaliste. A kad multinacionalno Sarajevo pobjeđuje još mi slađe. SBB,odakle sam da sam, nisam iz Fahrinog kraja, hvala Bogu:D
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Koliko je Željezničmar igrao protiv Omonie?
FK Sarajevo - Divovi! Volim te Sarajevo, ljubavi moja. Ponos nacije i najbolji ambasador BiH u svijetu - to je naše FK Sarajevo.
šta nqm kaže glava porodice Gdin Vincent Tan.
Razmišljate o dodatnom poslu? Još kad bi ga mogli raditi od kuće, kada želite i koliko želite? Postanite dio kompanije koja Vam baš to omogućava! http://ow.ly/A5jDJ
Dino mangup si pravi kao i cijela ekipa koja je počela ovaj projekat. Respect !!!
bojim se partizana srušiti će grobari sarajevo
Isto kao prije rata kad su ih je milicija i vatrogasci spašavali iz tunela na ciglanama :)
Valjda sad amidza pocen malo vise ulagati u fk Sarajevo al da ovako rade u klubu,jer sve do sada je bilo zaduzi klub a nista ulagat i sve ode u dzepove lopina ! Bravo FK SARAJEVO !
U anale hahaha
duboko :D
Mrš klošaru, VOLIM TE SARAJEVO
Zašto klošar brate? Pa večeras treba da hvalimo i slavimo sve vezano za naš voljeni klub.
Ovo jeste uspjeh al senzacija nije. Hocu da kazem, nemojmo se ponizavati jer FKS je veliki klub i pobjeda protiv ovih grka nije za anale.
Moglo se to i na Kosevu rijestiti, ali ovako je mozda i sladje :) SAAAAAAAAAAAAAAARAAAAAAAAJEEEEEEVOOOOOOOOOO!
Trud, rad i pošten odnos donosi rezultat. BRAVO DIVOVI!
A sad naguzit borac :D