Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Estonski šuškavac...čuj rezultat nije bitan...šta je onda bitno?
@Klixan i kaZeta koje treba pregledati :)
@Prd0nja Jeste,nula koja nas je odvela na SP,ma pravi si analitičar.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
hajd nek ima i koja budala a da nije u dodiru sa nama...ovaj bas lupa.
ako hoces da pobjedis nesmijes izgubiti ....
Ovaj k'o Pape...
Ma ne lupa čovjek vjerovatno već Klix to prevodi ;)
Ovaj isto ko kad nasi pocnu kalkulisati, tu moze poraz, tu moze bod,tu pobjeda... ako hoces na prvenstvo, i tamo da postignes kakav dobar uspjeh, trebas graditi mentalitet da moras dobiti svaku utakmicu. Ako hoces da si prvi, moras biti najbolji. tacka. nema kalkulacija.
estonski Sušić 😂
Nema ovo vise smisla, treba vidjet da se ljudima u revansu pruzi kakva-takva sansa. Recimo, neka sami sebi daju golova koliko misle da treba da se mi dzaba ne zajebajemo, trosimo gorivo i pare.....
ma nek se zdravo
jesil ti gospon selektore pos'o ili si dos'o😂
aj majko opet trauma;p
Rezultat iz dizaser for Estonija Aj tinks :)))