Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve zvučna imena,idemo po bod - Safet Sušić :)))))
Realno je očekivati da ćemo osvojiti bod - Safet Šušić. Nakon utakmice gdje smo osvojili bod. Andora je jak tim bod je odličan za nas u igri je još 15 poena.. -Safet opet..
Jesu li ovo u zagradama firme za koje igrači rade hehehe
Za ove je prejak i FK Hrid....
tako smo i za kipar i izrael govorili treba se malo spustiti
Jel ovo reprezentacija Šumadije na slici? Jel ovo trening il igraju užičko kolo??
jaki su dok im ne damo prvi a onda trpaj do 8
Čitam ovdje neka omalovažavanja i ismijavanja igrača Andore. Dali ste se zapitali... Svi igrači ovih poluamaterskih klubova vjerovatno nastupaju svaku utakmicu koju igraju njihovi klubovi, u boljoj su formi od naših PROFESIONALACA, vjerovatno su i fizički spremni, da znaju igrati nogomet, znaju sigurno, ... danas svako zna igrati, upamtite to. Kipar nas je razbio u Zenici.... Dovoljno. Al Đe ćeš ti Bošnji napaćenom to sve objasniti kada mi imamo "Đeku" :) PS Bez obzira na gore navedeno, realno je očekivati barem 0-3... ;)
Kuhari & Konobari vs."11 igraca iz lige 5": pobjeda bez 5 golova razlike je neuspjeh,mozda zvuci prepotentno, ali ako nasi igraci koji ko biva vrijede oko 100 miliona, a recimo sam Rajko Dujkovic vrijedi vise nego citava Andorra, onda sve ispod 5-0 je sramota za Begovica,Dzeku i Pjanica i ekipu.
kakva postava, jos i uigrani svi igraju u fc andora i santa coloma xd
Ne igra Jose .....mora raditi treću smjenu tu noć! Ipak imamo sreće!
Ako znaju španski ..... znaju i fudbala igrati! 😘
Nek me zovu da ih pojačam
Ovo je prije rech "FC Santa Coloma vs BiH"
jebeno nam se pise pa vidite vi sastava najezi se
Kolika je Andora...oni koji nisu na spisku biti ce u gledalistu...minus 20 policajaca i 8 doktora,,,i 9 penzionera