Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
glory glory man united!
Viva Sir Alex...
OVAJ FERGUSON JE U STANJU I OD G0WANA PITU NAPRAVIT (G0WNO JE NARAVNO BERBATOV) ;))) NISAM VIDIO BEZVEZNIJEG IGRAČA A DA SE TAKO ISPROFILIRA POD KOMANDNOM PALICOM ČIKA FERGUSONA. ZA NAŠEG DŽEKSONIUSA JE NAJBOLJE DA ODE U MANCHESTER UTD. FERGUSON BI ČAK I OD MRAVCA NAPRAVIO FUDBALERA ;)))
Seljoberi, clanak nije napisao Dnevnik.hr niti Index.hr. U potpisu clanka imate \"(Totalsport)\", sto znaci da je vijest preuzeta sa Totalsporta - sportske informativne agencije. Za sve seljobere koji ne znaju sta je to novinska agencija, nek procitaju sljedeci clanak i obrazuju se: http://en.wikipedia.org/wiki/News_agency
Hoce li Sa-x nekada objaviti vlastiti clanak i prestati kopirati dnevnik. hr ili index??? Smijesni ste!!! Identican clanak na dnevnik.hr Svaka cast redakcijo!
draga redakcijo, mogli ste bar malo promijeniti sadrzaj clanka koji ste uzeli sa index.hr (osim sto ste napisali \'tabela\' umjesto \'ljestvica\'). koga zanima sto je klasnic igrao?! u bosni ljudi zele cuti za begovica, a ne za klasnica..
Ovako je Litex zabio 7 komada Željezničaru strašnom!
Tabela je strasna!!! Ni dijete je ne bi tako naskrabalo!
BERBATTOV kloc
Manchester United ima pobjednicki mentalitet, cim obucete taj dres vi ste pobjednik, ali i pored toga ima kvalitetnije igrace i od Citija i od Chelsea i od Intera, siguran sam ;) Samo sto su oni podcjenjeni jer su u sjenci velikog Fergusona, najveceg trenera u istoriji!
Lijepo podsjeanje na utakmicu sa Romom prije nekoliko godina u Ligi prvaka. Moje misljenje da za ovaj razultat nije zasluzan ni Berbatov, niti bilo ko od igraca, i druge ekipe imaju strasne, vjerovatno bolje igrace od Manchestera (pogledajte samo igracke kadrove Manchester City-a, Intera, Chelsea-a), ali niko nema takvu trenersku velicinu kao sto je Sir Alex Ferguson. Svaka cast i Mourinhu, ali zadrzati ovakvu ljepotu u nogometnoj igri, a uz to jos i biti ovako efikasan, to moze smo Fergie.
sva sreća pa ste spomenuli kako je Begović branio za Stoke u utakmici protiv Man C. to inače i nije neka informacija vrijedna spomena...not.
tabela je najbolja u citavom clanku :)
sad recite da je man utd loš.....jedina ekipa bez poraza u ligi i ligi prvaka
Kako ste moćno tabelu napravili...
bravo majstore! THE BEST :D Zar niste mogli napraviti bolju tabelu :S, al nema veze glory MAN UTD ! :D