Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo malo prisjećanja (http://www.klix.ba/sport/nogomet/safet-susic-za-klix-ba-zukanovic-je-zatvorio-vrata-reprezentacije-razocarao-me-kao-covjek/141021052) kad naš dragi bivši kaže da Sead nije menadžer ni svom sinu... Kakve seljačine!
Susici su najvece zlo BH nogometa. as me zanima hoce li Mesa zvati ovog neznalicu sad kad je na klupi
i u reprezentaciji je bilo tako dok je tvoj brat vodio, hebo te on u pakaš
Tino prelazi u Seadovu agenciju za 200 hiljada eura. Smiješno pravo. Niko ga neće ni za džaba, inače bi ga Hajduk sad pustio. Seadu i Saji bi bilo bolje da prestanu djetetu lagati da zna igrati fudbal.
Susuci,zlo koje nije vrijedno komentara!Kako oni,tako i svi oni koji ih podrzavaju!
Prevara od nogometasa,njegov je nekvalitet isplivao na povrsinu. Kakvi crni milioni,ni jednu ponudu Hajduk za njega nije dobio,ni jednu jedinu.
Ovu curicu od igraca samo familija hvali i prodaje :)
Isto kao i u vrijeme šuškavca...
Sve se vraca, sve se placa...
pa nek ga vodi strikan u francusku
Na sezonsku berbu grozdja!
Ugledali se ljudi na Safeta i kod njega su prednost imali igraci jedne menagerske agencije
2,5 m al bi ga prodo za 200 k koja bagatela
Iskreno i ako ga mnogi ne vole jer je u repku doso zbog Safeta ali mali je OK, moze igrat u jacim evropskim klubovima iz mnogih liga osim liga petice! NPR u Poljskoj, Rusiji mozda, Turskoj mozda, madzarskoj, rumuniji ceskoj, slovackoj zasigurno!
i to u onim slabijim klubovima nevedenih liga