Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pokojni Ćiro je napravio to jelo. Pape je samo servirao
Ćiro je napravio ništa, a ni Sušić nije zaslužan što smo otišli nego to što smo imali kvalitetan tim, igrače koji su igrali dobro u velikim klubovima
Počela I navijačka marva da ga ruši zajedno sa lopovima.Niko živ ne valja
Sejo nikad nije igrao za Sarajevo. Jedina utakmica u kojoj zajedno odigrao meč sa Papetom je 1977. godine u kvalifikacijama za svjetsko prvenstvo Jugoslavija - Španija 0-1 u Beogradu. Čuvena utakmica po flaši koju dobio u glavu Huanito.
Čim se Safet kvalifikovao na mundijal odmah je počeo da zove igrače iz Seadove agencije Germanija. To znaju ptice na grani.
klix.ba/sport/nogomet/ibricic-susic-nije-nista-pokazao-kao-trener-izborom-igraca-je-pokvario-atmosferu-u-brazilu/220516082
Kad tad vratiti Nigeriji
Strasan fudbaler a nula kao trener. Ne moze se zaboravit Avdija i Tino. I pocet utakmicu bez beka protiv Nigerije...
Safeteee alo Safeteee sta imaaa?Jel ba hos povest Tinu u Brazil? Aferim Safetee, dernek parvimo kad dodjes u Belgiju.
P.S. Nemoj zaboravit da snimis Tinu kako igra u Brazilu i da nam posaljes kasete
Safet Susic realno nije imao nikakve zasluge njegovim dolaskom pocela je tragedija reprezentacije Safet apsolutno nije imao nikakvog pojma o taktici formaciji a jos manje modernom nogometu te je bio jako losem odnosu sa igracima forsirao svog bratica Svena a zapostavljao Senijada Ibricica koji je igrao u vrhunskoj formi Safet susic nije imao pojma kao ni Meho Kodro samo guraju svoje bezveze lik neznacajan za reprezentaciju.
Davati Safetu Susicu zasluge za odlazak na svjetsko prvenstvo je prije svega nepravedno i nemoralno kad covjek apsolutno nema nikakve zasluge . Preuzeo reprezentaciju od velikog Miroslava Cire Blazevica koji je od raspadnute reprezentacije napravio respektabilnu ekipu koja je davala mnogo golova u kvalifikacijama i igrala kvalitetan nogomet . Ciro je jedini zasluzan Safet realno nije imao pojma niti karizme otjerao nekoliko vaznih igraca kao Boris Pandza Nadarevic
Kod Susica su igrali i Medunjanin, Hajrovic, Visca, Besic, Begovic evo zadnjih puno godina nisu ovi igraci ni pozvani ni igrali sto je za mene veoma tesko prihvaiti jer znam da bi bolji bili i imali bolje rezultate.
Seade ne laprdaj, reprezentacija je počela propadat isti dan kad ju je tvoj kloc od brata preuzeo, a sve što su igrali dobro u to vrijeme (pa i odlazak na SP) je bilo ono što je ostalo od Ćirine škole (koju je Safet na kraju totalno uništio svojim nepoznavanjem formacija i taktike)
nije istina, utakmica s nigerijom, kada je igrao bez lijevog beka,a kolasinac na klupi, mu je presudila
Mi sto smo zaigrali vise ikakvo prvenstvo zaigrali smo..Pomirimo se sa onim sto je Vranjes nedavno rekao i to je to, realnost..
pape je samo preuzeo kormilo od ćire,na svjetsko poveo bratića a zukanoviću izmislili nekakav vehabizam da ne dobije vizu za ameriku,papetovo znanje se pokazalo u sljedećim kvalifikacijama kad su nam čifutaneri zabili tricu a on nema napadača u ekipi
Papeta su zeznuli bratići Sven i Mateo Sušić