Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U pm, koji mi Bosanci imamo peh. Brz oporavak tenku nasem..
Sjećam se Ibiševića na početku karijere u Hofenhajmu.Svaka utakmica go-dva. tri.Hofenhajm na pola takmičenja prvi, Ibišević dao 18 komada.Bio i na CNN-u.Neprođe puno,ozljeda.Isto križni ligamenti.Preko pola godine neigranja.Žao mi je.Brz opotavak ti želim Sejo naš.
Želim ti brz oporavak majstore. Da te što brže ponovo vidimo na zelenoj areni
Spaha, odgodi pemziju dok se Sejo ne vrati !!!
pa i nije neki igrac,klasicni bosnjacko seljacki krkan :D
Iskompleksirani ustaško-vatikanski isprdak našao pričati o Seadu Kolašincu. Još jedan ustaško-vatikanski trolovski isprdak sa Indexa došao da truje na našem portalu. Malo je bilo Bleiburga, treba ga još biti.
Molim Administratora da odmah ovog banuje po IP adresi a druge da mu komentar odmah prijave. Administrate, halo braćo Šimići banujte ga.
e j.ebe mu miša :(
Ne postoji gora povreda za nogometasa,krizni ligamenti nema ga sigurno 6 mjeseci i onda period oporavka fakticki sezona za njeg gotova a da nije ni pocela kako treba, ogromna steta za repku nemamo zamjene za Seju zvani Tenk,brz oporavak!
brz opravak i puno sreće
f
Uzas. Zelimo ti brz oporavak.
JAO JAO JAO JAO JAO!!!
Seo ko Nikic, za mjesec dana na terenu :))
e jbg :(
Susicu budi nekad pametan vracaj Spahica ili Zukanovica ili pitaj brata koga treba progurati iz odbrane. Radi nesto ebemu :)
Ako Spaha ipak ö stand na svom, ondah treba Dupavca i Zukanovica zvati!
Zeljovac sam al se slazem :)
Zmaju, brate, zemljače brz oporavak ti želim i da nam se vratiš još jači, brži i vispreniji .