Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvotimac u ligi prvaka, sta jos treba?? Zovite ga ljudi u A reprezentaciju, a ne u mladu. Dosta mi je više nekakvih Kandzi, Mrava, Vrana i sl...
Ovaj nam fali
dzaba mu sve kad pape ne gleda ligu prvaka..
Majmuni,da je kinez i da je dobar treba ga pozvati.
Toliko si gloop da mi te je zao... :)
Ma ne treba on Papetu. Sušiću treba neki napapdač po mogućnosti preko 30 godina. Ovaj selektor će nam sve rastjerati
Ovaj lik je sanDZaklija, i kao takav on nikada nece igrati SRCEM za BOSNU, i stoga nam NETREBA (bar ga netreba moliti) !!! A i nije nesto........
Dobar je, sad ce mu Susic poslati dvije ulaznice za grcku da nekog povede na tribine,hahahahahaha kakvi moroni
otac mu je sa sanzaka a majka iz mostara-on je bosnjak nas je...ali ga SAFET nece nikad pozvati u reprezentaciju jer on ne dopusta igracima koji nisu igrali u mladjim selekcijama.
Posjetite moj novi blog(link dole) http://agronp.wordpress.com/
Ako neće i ne mora, Ne treba nam niko ko će statirati u kukuruzu i kalkulisati, Zna se da je razlika igrati za reprezentaciju i klub za ponos i za novac. Nije mi žao što neigraju oni koji se nisu htjeli odazvati. Nama trebaju igraći koji ponosno stoje na terenu koji znaju šta su i kosu i gdje i za koga igraju, sportske i karakterne velićine. Rezultat reprezentacije je bitan ali sport je sport sastavni dio su poraz i pobjeda, a poraz i nije gubitak ako pokažeš karkter i čojstvo. Kada budemo imali više takvih igraća imat će mo poštovanje drugih i rezultate i veće nego što je naša država.
Pa i kapiten repke ti je Sandzaklija g l u p s o n e, raspitaj se malo odakle je Spaha porijeklom...
ovo ce biti nas najjaci igrac
Susic hoce da on sam sredjuje papire kao da u NS nema dovoljno kancelarijskih miseva koji bi to mogli preuzeti.Da bi se Kolasinac izborio sa bosanskom birokratijom morao bi da prestane igrati bar godinu dvije.Zalosno je propustiti ovakvog igraca.
Prava vlaska faca. Prezime to i potvrdjuje. Nadam se da nece igrati za BiH.
Ovo je sandzaklija i Bosna nije njegova drzava.
.......... više glupih komentara o TUnjinim Bošnjacima.Stari, ishlapljeli metuzalem zabalavio o nacionu i osvještenosti pa smo skočili i skontali da nema Bosanaca ni Hercegovaca,Srba ni Hrvata,Cigana ni Jevreja.Ima samo Bošnjaka u zemlji čudesa.