Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za vašu inforamciju, supruga Brena je optužila Bayern i upravu, menadžera Uli Henesa da su zapostavili Brenu kada je bio povrijeđen. Čovjek je od depresije, bolova, stresa koji ga je nažalost natjerao da počne da konzumira alkohol, tada je i zapalio svoj vlastiti dom (vjerovatno da skrene pažnju na sebe)!!! Međutim, tada je tužilaštvo čovjeka osudilo na zatvorsku kaznu!!! On je klasičan primjer Brazilca koji nije uspio da se uklopi u društvo Njemačke ili Evrope!!! Što je Bayern kasnije i obrazložio, da više nisu zainteresovani dovoditi Brazilce direktno iz Brazila u svoj klub!!! Dante i Luiz su došli iz Gladbacha tj. Hoffenheima!!! Brazilci koji su se uklopili u Njemačkoj!!!
palikuca breno je jedan od najvecih gresaka Bayerna, kao kapiten sao paula dosao je za 12,5 mil eura..,
Njemčka je pravna država gdje je zakon za sve isti,i Scolari traži da se osoba koja je zapalila svoju vlastitu kuću pusti iz zatvora,pa nije to ni Brazil a ni Bosna!!
Kakvo je vrijeme doslo , ni vlastitu kucu ne smijes zapalit.
Breno je bio perspektivan momak, ali su ga povrede unistile, nije mi jasno o kakvom zatcoru se ovdje prica, malo se informisite
zbog tih povreda je pao u depresiju i zapalio kucu u kojoj je zivio. kako je to bila iznajmljena vila tuzen je za nezz tacno sto i dobio je 3 godine i 9 mjeseci zatvora
O zasluzenom zatvoru, tj kazni se prica, unistio je sam svoju karijeru. Trebao je ostati jos koju godinu u Brazilu, previse je bio mlad kad je dosao u Njemacku, nije sazrio dovoljno.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)