Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slazem se za izlezavanje pogotovo, al gdje si ti to naso? Mogu i ja sad napisati da su c.etnici i u.stase super i potpisati aliju, pa da mi ti vjerujes..argumentuj to sto pises.
ja vjerujem da je Colina malo pismeniji.
Pozdrav, društvo! Ispričavam se na spamanju. Nudim vam kvalitetne parove sa odličnim informacijama i visokim postotkom prolaznosti. Nisu u pitanju dojave ni slično. Sa takvim stvarima se ne bavim. Ne nudim vam veliku zaradu odmah preko noći ali u roku mjesec dana možete fino zaraditi još jednu ili dvije plaće. Navratite kod mene na blog ako želite znati više. Topli pozdrav i sretno. PARTYBREAKER1X2 . BLOGER . HR
Pierluigi Colina: Nani je trenutak ranije preko ramena vidio gdje se nalazi najbliži protivnički igrač. Kratke ponovljene snimke prekršaja to ne pokazuju. Nani je znao da mu Arbeloa dolazi u susret. Prateći cijelo vrijeme putanju lopte skočio je s ispruženom nogom i dok se lopta približavala shvatio kako je izgubio duel, jer je Arbeloa bio bolje postavljen. Prsima će s lakoćom iskontrolirati loptu. “Ovdje se radi o izrazito visoko podignutoj nozi i udarcu u predjelu rebara , bila ono namjerno ili slucajno ovdje se radi “opasnoj igri” start je za isključenje” . “Izležavanje Nania koji je imao jedini kontakt nogom sa Arbelom je sudcu dalo jos bolje viđenje na ovaj start i da je Nani svjestan težine prekrsaja koji je napravio”