Engleski Premiership
0
Scholesov 100. gol za pobjedu Uniteda
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naš vrli rejs hefendija Serić će u znak pomoći obespravljenim bošnjacima ostaviti na ulici pored sijaseta prazan kofer koji su mu poklonila naša arapska braća!
I JA SAM U ZNAK SOLIDARNOSTI IZGUBIO MOJ KOFER !!! :(
I JA CEKAM KOFER ...
Kao što Muhamed jedini ima licencu da objavi riječi Allaha, tako ja jedini imam licencu da objavljujem izjave našeg vrlog rejsa hefendije Serića, a tačno je da je izjavio da čeka završetak dvorca!
Mogao bi i ja dati ostavku na funkciju prijedsednika ionako qrcu sviram...
Dao sam ostavku na radno mjesto u Londonu :D Al ovu funkciju u Sarajevu necu nikad napustiti amo cekam da mi se dvorac zavrsi
www.tvsnimci.net