Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DA LI JE MOGUCE????? jos jedno \"prejako\" pojacanje iz prvoligasa Slavije....kako zalosno...:) na sto ste spali....zaista nemam rijeci.....forza djerzelez :) sto bi reko moj did! :)
Zaista se nešto urotilo protiv manjeg sarajevskog kluba. Sedam godina su čekali izlazak u Evropu i ne odoše - poslaše ih u Aziju. Pa, nije ni Evropa za svakoga
Memorandum o razumijevanju i suradnji daje rezultate. Čejeni dolaze.
Crkni Pipo... haha Prepali se da necemo uzeti titulu pederi sa grbavice
@blue NE ZNAM KOLIKO TI GODINA IMAŠ ALI DA SI PAMETAN NIKAD SE NE BI POTPISIVAO TIM NICKOM KOJI JE U SVIJETU INTERNETA POZNAT KAO PEDERSKI-BLUE.VI NISTE MANIJACI,VI STE JEDINICA MJERE ZA GLUPOST,BOLIDI KAKVE MAJKA VIŠE NE RAĐA. P.S. H-HAPOEL,H-HORDE VAM ŽELE SRETAN PUT U PAKAO.
zao mi onog mirze legenda je sarajeva ...jebacemu majku za kratko....uzas koje otiso a koga dovode
Previse jedes g ovna!!
Pogledajte profil Semjona Milosevica na FB, pa ce vam biti jasno sta znaci igrati u Sarajevu. Iskreno se nadam da ce se Semjon vraiti u svoj klub. Nekada je u Lukavici grmilo :\"Milose Srbine, Horde su uz tebe\" !
Je l ovo izborni neki trik il je fakat počelo pošumljavanje najmuslimanskijeg kluba u ligi?
PIPO, YEBO TI KACAVENDA MAMU PRASICU U ANUS 4EVER ! HROKK HROKK SVINJOO
A hoce li ova dvojica isto igrati u trofrtaljnim vehabijskim gacicama FK Torpeda ili se za njih siju posebne ??
SARAJEVOOOOO , strumfovi plavi pusite nam karu ahahahah koliko kostate kospicari da i vas kupi Blekic aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Svi vi pitarcici vecina vas koji ovo citaju nemaju 25 god. , eto toliko je ŽELJO stariji od vas . Znaci oni koji se ponasaju prema starijem tako kako se vi ponasate, nemaju osnovni kucni odgoj i sta ima tu dalje da se pise
Pa novi predsjednik FK Torpeda je sandzaklija iz Plava, inace kamatar,a ova dvojica su mu duzna pa dosli dzaba.Sad ce on jos kojeg jadnika iskopati iz tih crnogorsko-sandzackih vukojebina. E Hase,Hase da vidis ko ti sad klub vodi strefilo bi te opet namah !!!!
Dobro štrumfići,sve je kako vi kažete,neka vama laze,ćuluma,i ostalih utemeljenih bosanaca i hercegovaca.