Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako to da u ovoj šatro biografiji nema dijelova kad je rukama i nogama kopao da igra za Srbiju tj. kad ga je otac 1999. godine za rukicu vodao po Beogradu ne bi li mu našao angažman. Čudo nema ni dijela kad je 2001. godine igrao na evropskom juniorskom prvenstvu za Srbiju (eto već je igrao na jednom velikom takmičenju) i to rame uz rame sa budućom svijetskom zvijezdom Nemanjom Vidićem. Takodje je izostavljen i dio kad ga je nakon baraža sa Portugalom, selektor Ćiro optužio da je sabotirao BiH po instrukcijama navodnog \"srpskog lobija\" tj. Milorada Dodika i rukovodstva RS. Da podsjetimo Miske tokom novembra 2009. godine nije igrao revanš baraža zbog navodne povrede u srijedu, ali je tri dana kasnije u subotu najnormalnije nastupio za Volfsburg u Bundesligi i to još bio jedan od boljih pojedinaca na terenu.
To Too To smo mi,Takvi cemo ostati,Uvjek u srcu siii,Bosna Sampion siiiii !\"!!!!
citam ove jadne komentare i shvatam zasto svi govore \"glupi bosanci\"
i opet rokcu grokcavi krmoglavo svinjoglavi turci seldzici.
serbische zigeuner
Zelim samo reci jedno..ovom covjeku i njegovoj obitelji zelim sve najbolje u zivotu...ps.a ovim kretenima koji pljuju po Zvjezdanu zbog njegove \"izdaje\" zelim suprotno tj sve najgore sto mogu dozivjeti u zivotu..pozdrav normalnom svijetu
Mise je GIGANT jedan!!!
Mom djetetu je gospodin Zvjezdan Misimović UZOR, pa ako Bog da neka moj Boško postigne 1/4 kao gospodin Zvjezdan, ja ću biti ponosni otac, još ponosniji Srbin i pravoslavac, ali istovremeno i Bosanac. Gospodine Misimoviću, primite puno lijepih pozdrava od Vaših Gradišćana.
ONI TI GA PUŠEEEE ZVJEZDANEEEEEEEE, ZVJEZDANEEEEEEEE ZVJEZDANEEEEEEEEEE !!! ONI TI GA PUŠEEEE ZVJEZDANEEEEEEEE, ZVJEZDANEEEEEEEE ZVJEZDANEEEEEEEEEE !!! ONI TI GA PUŠEEEE ZVJEZDANEEEEEEEE, ZVJEZDANEEEEEEEE ZVJEZDANEEEEEEEEEE !!! ONI TI GA PUŠEEEE ZVJEZDANEEEEEEEE, ZVJEZDANEEEEEEEE ZVJEZDANEEEEEEEEEE !!! ONI TI GA PUŠEEEE ZVJEZDANEEEEEEEE, ZVJEZDANEEEEEEEE ZVJEZDANEEEEEEEEEE !!! ONI TI GA PUŠEEEE ZVJEZDANEEEEEEEE, ZVJEZDANEEEEEEEE ZVJEZDANEEEEEEEEEE !!! ONI TI GA PUŠEEEE ZVJEZDANEEEEEEEE, ZVJEZDANEEEEEEEE ZVJEZDANEEEEEEEEEE !!! Miske KRALJU ne obaziri se na ove pojedine neandertalce samo naprijed driblaj kako ti najbolje znas za nasu jedunu BiH !!!
MISKE LEGENDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Igracina i covjek, i da, moze biti PONOS a ne izdaja nama Srbima u BiH. I kako vrijeme bude islo dalje, sve vise kvalitetnih igraca Srba ce igrati za repku. To tako mora biti i to je normalno, kao sto ce i doci vrijeme da se nece gledati nacionalnost vec kvalitet. I da, navijam za Bosni, ali i za Srbiju. I sta je tu sporno? ja se sa tim hvalim
KRALJU ZIV I ZDRAV NAM BIO. OD SRCA ZELIM TEBI I TVOJIM NAJMILIJIM STO SEBI I SVOJOJ DJECI ZELIM. SVE NAJ NAJ NAJ....... MOURINHO DA POGLEDAS MALO BOLJE OKO SEBE RIJESIO BIO LAKO ONO STO REALU NAJVISE FALI JEDNA PRAVA DESETKA
Ja vala od svih reprezantaivaca izabrao bas negov dres :)
sta reci za ovog momka nego ziv i zdrav bio, vazda srecan i bericetan osto.
hej mile, i ja sam izd\'o sve, pa tako i srbstvo ;)))))))))) izdajnik sam kao i moj idol ratko genocidaš mladići (AP Kosowa) ;))) a ti si mile izdao svoje pretke prije \"srbstva\", i prodao si svoju pra-pra vjeru i prešo na pravoslavlje pod uticajembugarskih cincara ;))