Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nemože se prošetati modnom pistom ali može kroz bayernovu odbranu. dame i gospodo Saul Niguez
Gol je bio - ma svaka cast. I sve bilo dobro. Ja se nadam da ce proci ali ipak smatram da ce Bajern ovo, ne lako ali bez nekih velikih problema, dobiti.
@MRZIM NEGATIVCE I ja se nadam da ce A M barem bajerna izbaciti jer su mi odvratni samo tako. A bilo bi mi drago da osvoje i LP jer stvarno zasluzuju. Pa ima vec 10 god kako im redovno najbolji igraci odlaze (Torres, Arda Turan, Mandzukic, Falcao, Diego Costa, Forlan....) i opet nekako uspiju da se dignu i pretvore se u ozbiljnog kandidata za LP...
@Navijac_BiH I ja se nadam da ce A M Bayerna izbaciti, samo zato što su pokrali Juventusa onim poništenim golom. A Juventus tek ne volim.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)