Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
disi pored messija - zuti karton budi u istoj prostoriji u kojoj je i messi - zuti karton spomeni messija - zuti karton pitaj messija nesto - zuti karton pohvali messija - zuti karton messi te nazvao - zuti karton trazi autogram od messija - potpisat ce ti se na zuti karton finale ce totalno biti fer
Fergusone puno srece. Ti si najbolji trener svih vremena,ne zbog titula i svega sto si osvojio (al i toga :P) vec zbog tvog karaktera,licnosti,covjek si koji nikog ne provocira,i koji uvijek misli samo na uspijeh svog kluba,a ne na tudju bruku i sramotu.Na strani si sjajnih igraca i svih trenera koje ocekuje uspjeh,stvarno si ljudina . Nadam se pobjedi Man Utd-a . Da se razumije nisam navijac Utd-a,al posmatrajuci ovog covjeka,i njegove izjave,stvano nema nikakve mrznje u njemu,a koju mozemo vidjeti svugdje okolo.I toliko godina voditi jedan klub pa to nema nigdje,kome ce jos to poci za rukom.
daj im osjecaj sigurnosti, a kada dodje vrijeme... GGMU...
IDOL
logika ti nije jača strana....ccc
samo da j.e..b.e.m. kevu ušljivim navijačima Reala u š.u.p.a.k. krvavi. Hvala
nije niko lud da ti povjeruje da ne navijas za united, dzukelo usljiva
govno skotsko
Budimo realni. Obje momčadi su veoma dobre, ali Barcelona je više zaslužila da osvoji LP od Man. Utd. jer je imala teže protivnike od Man. Utd., jer igra konstantno dobro tokom sezone i zato što ima 3 od 3 najbolja igrača na svijetu. Sad će neko govoriti jeste izbacili Real krađom, ali svi znate da smo ih pošteno nadigrali i dobili. Man. Utd. je ove sezone skoro sve jače utakmice igrao slabo (izgubili od Liverpoola, Chelsea, Arsenala), a Barca je sve dobila.
Ferguson je bio napadac sabane.
Manchester ima puno kvalitetnih igraca,koji dobro igraju fudbal,ali i barcelona takodjer ima kvalitetnih pojedinaca,kao sto su pique i onaj alves koji zna da dribla kad ima loptu,ali njemu ne dodaju cesto jer on igra beka a pique je stoper pa ne ide puno u napad,on je vise zaduzen za odbranu,a Ferguson je Lord,i zna uvijek kako postaviti taktike protiv odredjenih protivnika sa kojima se susrece,jer je vec dugo u Manchesteru i bio je puno puta osvajac prvaka titule,a guardiola nije.Giggs ima puno godina,ali ce on biti taj koji ce da bude brz kada bude finale,a vidic je dobar u odbrani i jak je,i on ce da cuva puyola pa se puyol nece naigrati,jer ce sigurno i nani obratiti paznju na mascherana i pravit ce klizece startove na njemu.Ferguson ce nadmudriti vodju barcelone,to jest guardiolu,jer je ferguson nekad bio stoper,a uz sve to je i Skot.
Zabacujem sufaru, krecem u skolu, kad oko mene ba hrpa neke diskriminirane djece...govorim onom portiru sta je ba ovo, nije nista kaze...uzimam ga za rukav pokazujem onu djecu...a jarane oni svi placu uglas....necemo vjeronauku...ugrozeni smo....pocese trcati prema meni...ja izvadim onu sufaru pred njih a oni ba jarane ko vampiri pred glavicom luka...nestadose.
SRETNO SIR F. TREBAĆE VAM
U ovakvim utakmicama nema favorita, dobri su i jedni i drugi
Nema mrznje. Ko se svadjao sa Mourinjom i Arsene Wengerom. Ko je pogodio Beckhama kopackom u glavu. Ko je otjerao Jaap Stama. Pored toga je ipak jedan od najboljih trenera. Ipak tokom 30 godina mozes napraviti i pokoju gresku. Ali je dosljedan svojim igracima kao rijetko koji trener, inace bi neko vec poslao Giggsa u penziju sto lik nikako ne zasluzuje.
najveci strucnjak i veliki gospodin! po meni je sjajno primijetio jednu veliku kvalitetu barcelone, a to je taj pritisak kad nisu u posjedu lopte ili u trenutku kad je izgube.