Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sarajevo Šampion ! :)
Višća je Željin dijamant,svaka čast momci.Željo šampion
ocel se ikad vise zavrsiti ta premijer liga, dosadnija je od seherzade :S
N.A.P.U.S.I.T.E se Manijacima i Zelji K:U:R:C:A. Ima li ista gore kad seljaci i papci krenu sa komentarima? Gdje su bili lesinari i njihov borac prije tri, cetiri godine. Koja tradicija, koji rezultat daje za pravo da pricaju da su bolji Zelje i Sarajeva? Mozda ona kad su igrali sa boksitom iz milica, slogom iz trna, slavijom iz lukavice? JADNO.
Za komentar iznad.... Niko ti nebrani da kupuješ domace ili strano radi kako želiš, i kupuj uvozno koliko želiš... Ali nemoj da te začudi što ti djete nema kvalitetno obrazovanje, što ti roditeli ili baka-nana i deda nemaju penziju na vrijeme. I ako ih imaju budu tolike samo za platiti režije... Nemoj da te nervira što moraš doktora podmititi da bi izbjegao svoj red za pregled koji te sljeduje za par mjeseci. Nemoj da te nerviraju rupe na našim cestama i nemo da te čudi što svaki dan nenko nekoga izbode u travaju busu na cesti. Možda češ reči da pričam gluposti ali tako stanje je neizbježno kada se nema posla, kada naše firme nemogu da prodaju svoju robu. Možda se tebe i to ne dotiče jer radiš u državnim institucijama sisaš pare od MMFA koje če generacije i generacije iza nas da vračaju...a ti češ barem neko vrijeme da uživaš u \"kvalitetu\" uvoznih brendiranih voda.
sto si se ti svezo nase vode, da ti slucajno babo neradi u nasoj firmi a propada im biznis od slovenacke i hrvatske vode. svak ima pravo kupovat vodu odakle hoce a ja sam davno izabrao hrvatsku vodu, slovenacko mlijeko ali na kiseljak nedam dopustit. a sto se tice fudbala ko to uopste prati u ovoj nasoj zemlji gdje je 2 i 3 maj neradni dan.
@prvak,još 27 bodova u igri!!!!željo ide drini,budućnosti,prijedoru,koševo,realno sve možemo dobiti +kući!!!borac ide u mostar,gradacac,tuzlu,želji dolazi,prijedoru...željo šampion!!!!
@Radio Znam da je i \"Sarajevski\" Kiseljak domaća voda a vlasnik je Agrokor ili ti Todorić znam da isti \"Sarajevski\" Kiseljak godišnje NK Širokom Brijegu za reklamu na dresovima uplati stotinu hiljada maraka, a baner od 3x1 m na Koševu i Grbavici plati po cjeni na godinu dana od pet hiljada maraka. Na stranu sve to opet je to domaća voda, nije uvezena, proizveli su je ljudi u našoj zemlji koji plaćaju porez.... pare su ostale u našoj zemlji, a kvalitet je opet bolji od susjeda!
Zar se \"Željo\" ne bori za prvo mjesto??? Do neki dan ste tako pisali...? Pozdrav iz Banja Luke.
SAMO DA MIRZA OSTANE, IDUCE SEZONE SMO SIGURNO SAMPIONI.
@Big pa imas srpsku vodu proizvedenu u BIH tj u Republici Srpskoj, srpska a domaca :)
čega buraz šampion,možda hasetovog turnira ili samo u tvojoj glavi?
Nemamo razvijenu ekonomiju, industriju. Nemamo cine da zagadzujemo prirodu koja nas okruzuje... Imamo naj cistiju vodu na svjetu a uvozimo istu na storinu miliona godisnj. Onda onaj vic o glupim Bosancima i jeste realan na zalost. Ja kupujem i pijem samo domacu vodu! Nemoze me ni jedna Tv reklama ubjediti da je Hrvacka i Srpska, Slovenska voda bolja od vode nase somace!