Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ BORDO.ODIN A sto samo majci ????
Svi na Kosevo u 12 sati ciscenje terena od snijega u 14 sati caj za svih 50 navijaca sa sjevera u 15,30 sati utakmica
Osteceni smo za dva auta i jedan faul na centru. Dobro, jest sudija ponistio cisti gol Slaviji, ali kad se sve sabere mi smo puno vise osteceni. Dokle ce ovaj komitet unistavati nas najveci klub. Ima li ova liga vise smisla?
Sadf nam ni komitet nije mogao pomoci 0-1
Hvala Komitetu i Ivici Osimu sto nas sudije ovoliko pomazu ponisten cist gol Slaviji mi smo divovi
S A R A J E V O VOLIM TE DO MEZARA
pravda za radovana, mi smo bivoli svako nam je lijep nas je sever u 4s obojen. Nedamo naseg bivseg psihologa, on nije kriv. Pravda za radovana
NASTAVLJA SE AGONIJA I PROPADANJE BORDO INSTITUCIJE U REZIJI BORDO PRIJATELJA. IMAM NEKOLIKO DOJAVA STA CE SE DOGADJATI DANAS PROTIV SLAVIJE, ALI NE BIH DA PREJUDICIRAM. PISACU POSLIJE UTAKMICE, UGLAVNOM TOTALNI JE RASPAD SISTEMA U KLUBU. I ZATO : MANIJACI STJERAM K U R A C U USTA VAM MAJCI !!!!!!!!!!
imperativ pobjede je tu a možemo se prisjetiti kako se navijalo prošle godine.... http://sport-infocentar.blogspot.com/2012/04/naja-utakmice-sarajevo-slavija.html
@Inteligentni ljudi..... Jedno pitanje je li vama interesantan ovaj lažni bolo.... dečko se trudi da nas zabavi, ali jadnik nema taj intelektualni kapacite, pa se vjerovatno on sav oznoji dok sjedi za računarom.... Pokušaj bolan nešto smisliti da liči na zezu, stalno se ponavljaš pa mi reče tvoja mama jučer u azilu za pse lutalice, ja je otišao obići da vidim kako izgleda nakon mjesec dana, da si i njoj dosadio sa jednom te istom pričom i zamolila me je da ti prenesem da joj poneseš malo sarme, te da joj dođeš u ispomoć.... puno posla kaže, ne može sve da stigne.... pa iskoristi svoj pakaš i pomozi mami i seki....
bht prenosi derby začelja
Nadam se dobroj tekmi danas i naravno pozitivnom rezultatu po moj tim.Nama dosta bod iako realno Sarajevo je bolje ali ako ostave prostora po stranama mogli bi da vide mozda najbrze kontre jer su dovedeni momci koji su bas brzi ko vjetar ali jebiga nemamo klasicnog spica!!!!!!!
MI SMO VOLOVI U KORIDI SMO PLIJEN, NAS JE MATADOR U CRVENO OBUCENNNNNN JOJ kaze meni sinoc sestra: e moj bratko bolje g u z i s nego tatko, a ja njoj : znam to mi i ma.ma kaze Takvi smo mi u familiji bolo!!!
@ bolo 01.04.2012. u 11:24 Nemoj druze da ti ga ja popusim !!!!!!!!!
I ZATO : MANIJACI STJERAM K U R A C U USTA VAM MAJCI !!!!!!!!!!
UPS ZANEMARITE PROSLI KOMENTAR, napravio sam lapsus @ fk sarajevo N A P U S I S se ti meni K U R C A
@ FK SARAJEVO N a p u s i m se ja tebi k u r c a!!!