Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije mi jasno zasto savez ne podnese sankcije ili kazne klubovima koji redovno izlagaju facisticke simbole poput ustaske zastave. Da se ja pitam sve HDZ klubove (Svinjski, Siroki, GOSK i sl.) bih igrali u ligi za mentalno opterecene.
tamo mogu im se i cetnici pridruziti pa bih mozda fudbal postao atraktivniji medu takvima.
@Mirzcom Bez ikakve zastite murijasa i redara, nek se pobiju facisti na tribinama i travnjaku.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
a sta ono rekose stevanovic najbolji igrac lige? hahahahahahahaha
hahahahahahahaahahahah Stevanović daleko najbolji igrač lige.... Duljević 1 dobru 5 loših, pa prije 10 dana si ga pljuvao kad samo na kafi sjedili
@ChrisRone hahahahahah.... Kakav moraš biti kloc da iz seville završiš u želji hahahahah
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
srajevo horde Bog i čarsija
Wagner dos Santos Lago, najbolji igrač bh. Premijer lige!
Wagner ciganin, ali najlepši.
Duljevic 1.6 milionaa hahahahaha vidim polomise noge da ga neko dovede provala
Pisati o cijenama igraca i oslanjati se na transfermarkt je smjesno u najmanju ruku. Citava liga ne vrijedi koliko je tu vrijednost Sarajeva. Uz sve to nasu ligu na toj stranici uredjuje pubertetlija iz dijaspore koji je u bordo obojen.
rece mitoman iz doline cupova
mythbusters
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovaj tekst sastavio neki petnaestogodisnji pitar... Mislim da bi i Tan, a i uprava Želje odmah sad prodali kompletnu ekipu za ove pare
ubjedljivo najbolji i najkonstatniji igrac u ligi u zadnjih 10 godina
Jebiga, jedini on igra 10 godina u ovoj zalosnoj ligi. Niti je dovoljno adekvatan za inostranstvo niti je inadekvatan za domacu ligicu.
plavi na aparatima... buhahaha