Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisu Bijeli nego Bili, naziv se ne mijenja tako kako biste mislite.
prvaci prijateljskih utakmica :D
Hajmo bijeli po pobjedu u cetvrtak. Ma ovo je Hajduk s pola snage igrao mi cekamo Paoka u cetvrtak to nam je bitnija utakmica. Hajduku je Paok u mislima.
Hajduk bi U nasoj ligi Bio iza Zrinjskog i Sarajeva !! To je realnost
Jao naslova i jada😂😂😂čuj Livaja spašavao Splićane🤣🤣🤣na pomoćnom terenu,znači kao neki trening lakši al jok to je udarna vijest kad su u pitanju Divovi🤣🤣
Ja sam zestoki navijač Sarajeva ali nema vise smisla samo se neuspjesi redaju iz godine u godinu
Sarajevo bi bilo prvak svijeta da se igraju samo prijateljske utakmice a realan odnos Hajduka i Sarajeva je 3 galaksije i bilo bi da je takmicarska utakmica 4,5 golova razlike za Hajduk
Jel to znači da je Sarajevo za jedan go bolje od Dinama🤣
Šampioni priprema Ex-Yu💪💪 Predsezona 2023🏆🏆🏆
I pripremne su sve prijateljske dobili,a sve takmicarske izgubili. ???????
Ma igra Sarajevo fino samo kad su u pitanju oficijelne tekme ne mogu se sastavit s loptom. Pripreme odradili vrhunski, sad s hajdukom odigrali odlično..
NEMA NAZAD .....u inat dušmanima I štrumfovima
Prije utakmice isla prica kako smo trazili da se ne objavljuje rezultat jer ce nas poniziti, zabit ce Hajduk 10 golova ovo ono, tad nije bilo bitno sto je u pitanju samo prijateljska, sad kad smo vidjeli da je prica o skrivanju rezultata samo budalastina, kao i cinjenica da je odigrano nerijeseno protiv "strasnog" Hajduka, sad je najveci problem sto se igralo u markerima, a rezultat je totalno postao nebitan jer je samo prijateljska u pitanju. Nije ni vama lako.
Ide euforija do sljedece utakmice u nasoj ligi, a sa tom utakmicom ide hladan tus za navijace.
Pitari ubise na prijateljskim,uzivo klocevi
Livaja je pretrčao stopera Čelika i zatim iskosa matirao Rogića......pa ko je igrao Celiki ili Sarajevo
Celik je prezime stopera mozgu..
Ok hajduk, al sta cemo sa slogon?
Baš me čudi da smo ga primili u 88 minuti 😂😂