Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo stvarno nije licilo na ekipu iz nase lige, strasan fudbal, a peti gol fenomenalan 👍
Rastavi ih Sarajevo od života.Strašna utakmica 👏👏👏
Polako, bez nafuravanja. Super to izgleda na terenu, nema šta, ali hajde da sačekamo prvenstvo.
Koja golcina Mustafica. Pa ono samo Ronaldo moze.
Vrijeme bi bilo da Sarajevo i Željo postanu stvarno nasi najveci klubovi. Mirvic radi ono sto malo ko bi. Naci takve ljude a i navijaci pomoci klubovima sa učlanjivanem da se srede malo Kosevo i Grbavica . Zabraniti ponasanje navijaca koje steti klubovima pa moraju placati kazne umjesto fudbalere.
A što ovoliko stranaca dovode a vico smanjio Na tri
30 juni akcija branje gljiva na Kosevu
Treba bit posten i priznati da FK Sarajevo ide nekim evopskim putevima sto se tice standarda, ulaganja, itd pa ovaj rezultat i ne treba da cudi. Iskreno bi mi bilo drago da FKS udje u grupu u Conference ligi, jer po trenutno svemu to i zasluzuju. Glavni grad, veliki grad, organizovanost, placanja, uslovi, veliki stadion...sve imaju za lijepu predstavu...eh sad, pogledajte na netu stadiona od ovih Rumuna sto ih je nakantalo Sarajevo, bombona. Nesto tako da naprave sebi, krug bi bio potpun.
BRAVOOO KOBACC!!!!
Kad cemo nekog razbit u 3.pretkolu il playoffu ? Hbo ovo (Zeljovac sam)
Pogledajte kladionice, Sarajevo ovdje nije bilo ni favorit, a razbilo ih.
Rasturaju momci.
Zrinja isto brcno varazdina 3 1 ,sarajevo ove,pojacali se,iduca sezona top ce bit
KANTARE,KANTARE. IDEMO BORDO.
"Sta sad kazete. Momci razvaljuju. A kako ce tek razvaljivat." - 😃 Deja vu! // Treba biti vrijedan i ponizan. Samo kontinuitet dobrih igara i rezultata, potvrdjuje kvalitet.
Jest opasan ovaj Oliveira
Kone vazelin na Grbavicu uvesti molim ljepo.